Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, January 5, 2017

Bachelorrete Bffs


Assalamualaikum..

Entry ni agak lama tapi wat de hek.. ahahaha

when one of your closest friends about to get married.. 
you will get excited..

so you and the rest of your friends would be glad to plan and organized the bachelorrete party/dinner for the bride..

ada bagusnya bila buat bachelorette ni. bukan saja untuk meraikan bakal pengantin yang nak kahwin.. tapi masa ni juga la nak kumpulkan all the bridesmaids untuk nak bincangkan perancangan untuk majlis tu.. takpun untuk keep update progress majlis 


So last year kitorang dah adakan bachelorrete untuk my bff, FINH.

lokasi kat ACME bar, KL. berdekatan KLCC.


they are among my closest friends - the Joyahs..

kenapa joyahs? bukan sebab kitorang ni kaki kepoh or kaki gosip..

tapi sebab there's always "joy" when we are together.. so.. jadilah JOYAH! heheh..


for the event. we all the Joyahs chip in to organize. yang kelakarnya veil soft pink tu elia amik dari masa saya organize bachelorette my sister. yang kipas bulu bulu tu pulak memang ada dari rumah. tak pernah guna. so memang recycle je la.. jimat!



its the thought that counts!


event ni juga ada involved rakan rakan lain kepada pengantin perempuan. the rest of the bridesmaids were also invited untuk memeriahkan majlis


kek pon ada sempena the event. semua ikut selera si pengantin sebab dia suka sangat kek dari Wondermilk ni. so kami surprise kan dia with the cake and she looove it!





we all have our own life now but once a while we would drop everything to make time to catch up on whats going on with us. Semoga persahabatan kita sampai ke Jannah.. aminn








love you guys Joyahs!

1 comment:

syakillaazam said...

Wahh meriahnyaa!!

Jemput singgah ke page saya ada macam macam produk kecantikan dan kesihatan. 😘😘😘
http://www.syakillaazam.my/


Blog Widget by LinkWithin