Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, June 28, 2016

Jual Baju Preloved kat Carousell


Assalamualaikum..

Dari hari ke hari dok bebel pada diri sendiri apelah baju aku ni banyak sangat. Dah sort out bagi kat homeless dah. Dah pas turunkan bagi kat kawan kawan pon dah. Tp almari still penuh.

You have too much stuffs. Cuba jual online as preloved. Dapat juga la duit.

So, setelah sekian lama akhirnya buat jugak la acc carousell ni.



Jadilah for starter.. hahaha.. for starter pon dh 50 postings. Kemain byk barang aku ni kan.. haishh



Ni pon tak abes lg sort out and post..
Nak jual murah murah je. Senang sikit almari kosong..

Ni pon byk lagi tak smpt nk upload. Tgk sambutan dulu.



Atleast takde la org boring if post kt ig je memanjang. Dah sah sah sape yg buka apps ni sbb nk browse barang kan..?

So korg semua, jemput la checkout my carousell account..

Carousell.com/jr.preloved

Mana la tau my lost would end up to be your gain? ;)




16 comments:

Mysara Ab Rahman said...

Ada tgok website ni. Tu la nk ltak brang2 preloved dr terbiar je

ayunie ramli said...

nk kene usha ni kak yaa

Syamil Ramli said...

pre loved ni bahasa pasar dia secondhand la yek?

Jom tgk kat sini..sape mamat ni Misteri Pemuda Bernama Daniel Tyler

LM said...

Nak jual jugaklah

Byk baju ank2 tersimpan rapi

Maman Achman said...

Salam kenal dari Indonesia hadir menjalin silaturahmi...

Mr Amin said...

trimakasih kerana memperkenalkan website pre loved ni....nanti senang2 nak letak gak ah barang kat c2... :)

MOHD.IZZUDDIN FITRI ABD AZIZ said...

Oh ada pula web macam ni...
tq. Bolehlah jual-jual baju preloved di sana.

M I Fitri
acil89.blogspot.my

Adam said...

Sudi2lah link blog saya ni:

biarlembuyangjadilembu.blogspot.my

Terima kasih.

Haniezafri Othman said...

cantik la nak order..

subangcarrental said...

Selalu tgk coursell nie, tapi x tahu pon ape benda sbnrnya. Ha3... kini baru ku tahu....

Ain Syafieqa said...

hai, i pernah try jual dekat carousell ni tapi tak dapat sambutan.huhu

Nurulfatin Adiana said...

syok juga ye...dpt jugak sen...hihi
jom ke blog sy adianazulhilmistory.blogspot.com

Wan Syahida Kahar said...

hurm saya pon ada banyak barang preloved. berguna nie. thanks. hehe

BELAJAR BAHASA said...

Bajunya nampak bagus dan elegan

Siti Khadijah said...

singgah kejap :)


http://hello-vitamin.blogspot.my/

renie cenderahati said...

Selain drpd baju, I nampak byk barangan 2nd hand yg jual kat Carousell tu. Mcm byk happening.

BajuSpot

Blog Widget by LinkWithin