Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, March 8, 2010

5 Tanda Si Dia Milik Anda




Memang lama saya tak bagi tips cintan cintun ni kan?? So kali ni saya termurah hati dan ter-ada masa lebih utk bagi tips2 berguna utk korang yg dalam relationship, tapi tak tahu sama ada si dia syg korang sejauh mana korg syg dia...atau korang binggung dengan relationship sampai letak status kat FB "Rumitnya-Itu".. Sambil2 tu saya pon bole try compare jugak..


What we want to know is: Does he like me? Does he really like me? Here's how to tell he's smitten.




1. Dia cerita tentang kamu kepada rakan-rakannya

Bila korang jumpa atau lepak dengan member2 si dia, diorang dah macam dah tau banyak pasal korang. Contohnya macam favorite colour korang, favorite song, hobi, dan berapa kali korang cabut bulu ketiak dalam seminggu..eh2.. tu i saje tambah..hehe.. - Ni bermakna he's hooked on you (bukan gantung kat korang,tangkap cintan la kirenya).. Bf korang tu pulak masa tu mesti akan tersipu2 malu ble kwn2 dia bocorkan rahsia.. -- in my case, muka Incik Apex automatik jadi merah..-Blush!

(Yeah, he's totally whipped.)




2. Dia enjoy lakukan aktiviti paling duniawi bersama.


Laundry. Shoe shopping. Tahniah, anda pasangan paling boring di dunia ni!(kidding!) Tapi bila si dia akan ajak kamu temaninya walaupun hanya untuk melakukan perkara remeh-temeh atau paling routine dalam jadual hariannya. Ini bermakna dia lebih suka buat sesuatu tu dengan korang- because you're doing them together -- there's definitely something there.-- hehe.. he likes this very much.



3. He'd rather talk to you than watch the latest episode of "24"... at least for now.hehe.

Kalau dia sanggup tutup terus TV, XBox or in my case- CD Naruto semata-mata nak bagi perhatian penuh kan anda... ishk.. tak payah cakap banyak la.. Most women would kill to command that sort of attention at later points in their relationships. So jangan nak ragui ketulusan hati dia lagi. eh.eh.cam lirik lagu lak! -- as been said, atleast for now la kan..




4. He's not afraid to say, "I love you."

In fact, he willingly says it in front of both friends and family-- Friends n family = checked!



5. He misses you. Always.

He texts and/or emails regularly to say that he was "thinking about you" or "just wanted to say hi." Even a "Buat pe tu syg?" speaks to the depths of the pain he feels when you're not around- dia rindu gile la tu!. dan kalau dalam sehari tu dia xpernah missed gayut tepon ngn korang, alamatnya mmg parah la tu..-- So kami ni tahap parah la ni..





So amacam? apa result dan conclusions korang?? harap2 semua bahagia hendaknya.. sebenarnya ada lagi 5 tips.. tp xpe la.. entry lain kali ni... tunggu~!!!

5 comments:

joegrimjow said...

tips 6

tulis entry bunga bunga kat blog
ngeeee

Marya Hana . said...

wah. skang da pandai bg tips.
haha.dlu aku je denga masalah cintan cinton kaw 2.
wakakaakakka :D

ika. said...

ishh..tips yg best giler!!ade ciri-ciri tu kt my BF..before this, kind of worried jugaklah..but, bile baca ni, lega hati mak nokks!!

thanks ye elia..len kali post entry cmni!! :)

putri said...

wuhuuu!! he did almost everthing! hehe

-pu3

Fadhli Jusoh said...

oo..cmtu..huhu

Blog Widget by LinkWithin