Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, March 8, 2010

Cikgu ingat kat murid.. Murid???




Susah nak cari cikgu yang mengajar time sekolah rendah yang kenal kita lagi sekarang.. baca betol2.. bukan sekolah menengah ye.. sekolah rendah~!! Bukan senang.. kalau muka cikgu tu mungkin la tak banyak berubah.. tp kita?? Tinggi, muka, bentuk badan n lain2 sure dah banyak berubah...


I pon sendiri tak sangka.. I sendiri tak berapa ingat cikgu sekolah menengah..hehehe.. jahat2.. biasa la.. elia ni umor je muda tapi ingatan cm org tua.. cepat lupa.. Kalau cikgu yang "bersejarah" atau hensem/lawa je yang selalu kite ingat.. ada jugak yang cikgu yang kita cuba nak lupekan.. hehe


Papepon sebenarnya nak cerita pasal cikgu Fadhil.. Guru kelas i time sekolah rendah.. dia start add I kat facebook and tanya i ingat lg tak kat dia.. ofcoz la cikgu!! sape tak ingat cikgu.. guru kelas for both me and my sis.. and we both seems to be his favorite student back then.. hihi.. thanks ye cikgu...




::Clik pic kalau anda rabun::

6 comments:

Syima Boyd said...

kita pun igt jugak cikgu sekolah rendah CIKGU WAN ROSLI sebab dia hensem gileeeee...hehehe

Marya Hana . said...

huiyoo. gile kentang..
kesayangan ...........

AiMiE HaRmELiA said...

k.syima: hehehe.. selalunya cikgu ensem mmg susah nak lupe..keke..kecik2 dh gatal kan


Kama : aku time sek rendah kire zmn kegemilangan aku.. msk sek men, hampehh!

Qery said...

siapa nak ingat saya pulak?hehehe..

new_rulez said...

babe....tgk pic 2..
yg kt bwh2 skt 2...fb chat..nme spe 2??
sblah nme erin..
hehehehe..kantoi..

AiMiE HaRmELiA said...

Qery: mesti ramai anak murid ingat kat cikgu cam awak pnye

New Rulez: huhu.. kantoi ke??

Blog Widget by LinkWithin