Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, March 20, 2010

T-Shirt kelas dan photo shoot

Kelas kitorang BMD2PB la yang paling best and united.. siap ada baju kelas sendiri lagi tau.. walaupon harganya mahal sampai mencekik urat poket nak membayarnya.. namun kami masih "unite" membayarnya..


Nak tengok rupa bajunya?


::Ni dari depan::



::ni lak dari belakang::




ni kt lengan ada nama masing2..name komersial saya kat Uitm ni "kak ya"..jangan tak tahu!


Hari 1st kitorang pakai baju ni kebetulan ada kelas BEL.. Lecturer kami, Miss Zurina sporting.. haritu pulak dia buat practise for our coming speaking test.. so yang mana tak terlibat tu apa lagi..??






Posing la~!!



Tibe2 i terperasan notice board biru belakang kitorang ni..




::hurmm.. cantek buat background ni..::




lalu terhasil la pic ni..




Dan ini....



dan ni...




cantek kan??huhu.. sape sangka ada gak guna notice board selain menampal notes kan??hehe!




then tak lama lepas tu sampai la my turn lak for the speaking practice..








ngah practice pon sempat lagi tu..hehe




selesai practice.. dapat 26/30 tu..hehe.. btol2 tak tau lagi


but before the class ended... kite bergambar dulu!!



::gambar formal ala2 majalah sekolah::




:: pose ala2 comel dan macho ::




:: freestyler ::



:: last but not least, pose mempromosikan Miss! ::

2 comments:

Marya Hana . said...

oi makcik.
kaw kat mane2 pon, mst paling kechik.
a.k.a bantot!~

haha..

sandal kecik said...

kiut je gmbr gmbr posing ni.mcm mcm

Blog Widget by LinkWithin