Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, January 19, 2012

Segmen Blogwalking bersama Jejariruncing


Dah lama Elia tak buat segmen kan?

Segmen "Jenjalan bersama Jejariruncing"

bukan jalan-jalan melancong atau melencong.. nak berjalan-jalan baca entry blog orang.. Kadang-kadang saya nak baca blog orang tapi tak tahu nak baca blog siapa.

dengan adanya segmen ni, kalau ada yang best-best tu boleh follow.. kalau rajin boleh komen..

tapi macam tak best pulak nak jenjalan sengsorang ni.. jenjalan reramai baru la bestkan? wah bukan main banyak kata ganda kau ye elia! huhu..

so tetiba rasa nak buat segmen yang dah lama tak buat.. kalau rasa nak join, join la..

taknak pon takpe.. tiada sebarang paksaan..

sekarang ni jam menunjukkan pukul 9.30pm..

So.. saya nak bagi masa 2 JAM kepada anda semua untuk :





1. Tekan butang "Like" dan "Share" di entry ni.

2. Copy HEADER my blog(seperti diatas)dan buat satu entry bertajuk "Jom Jenjalan Dengan Jejariruncing"


3. Dalam entry tu ceritakan kepada saya kenapa blog anda best dan patut dilawati. kira macam marketkan blog koranglah. selain tu korang juga boleh tanya saya maximum 3 soalan jika ada. soalan anda akan saya jawab di ruangan komen di entry tersebut dan di hujung entry tu kalau nak, ajak la kawan-kawan yang lain join game jenjalan ni.. the more the merrier ;)

4. Letakkan sekali pic anda yang paling cute/hot/gojes/ensem/macho kat entri tu.. nanti senang saya promote dengan gambar market anda skali. hheee


5. Selepas selesai publish entry tu, sila copy link entri anda tu dan pastekan ke ruangan komen saya(dalam entri ini).


Setiap game mesti ada hadiahnye kan?? apakah hadiah menanti korang semua?


- Saya akan listkan nama blog beserta link anda di entry saya yang seterusnya.
- Kita semua dapat ramaikan kawan dan ini membuka ruang untuk naikkan trafik blog anda.
- kepada the top 3 bloggers yang entrinya berjaya menarik hati saya, blognya akan saya review dan dia akan dapat FREE 24hours sticky post untuk promote blog dia kt my blog.


Haaa.. suke tak? suke tak??

sorry la kalau hadiah xbest. untuk permulaan dan percubaan je dulu. kalau dapat sambutan boleh buat lagi best n gempak!

Cepat.. cepat... sejam sahaja masa yang diperuntukkan untuk anda ;)

45 comments:

Miss Wawai said...

it's a good waay how to know other actually.... :) kan ;)

Nana afLs said...

join~!! :D


http://jejariruncing.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-bersama.html

Qaseh Yana said...

join !


http://hati-qaseh.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

Fatin said...

http://fatinharunn.blogspot.com/2012/01/jom-jejalan-dengan-jejariruncing.html

Saya Join Contest ni ! Silakann :)

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam ELia.. I'm joining!=) http://mesyabizstar.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

Muslimah Optimis said...

join..

http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

Miss Wawai said...

http://wawaiyus.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

special entry for you Elia ;)

Nurhazirah Mahzan said...

Assalamualaikum kak Elia ! Dah lama sangat kak tak buat segmen , last bulan 3 2011 , kan ? Alhamdulillah , tak review tapi sekadar kak Elia jenguk blog adik pun jadi lah :)

http://loveiralicious.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

Thanks sebab buat segmen :)

lia kamalia said...

kak elia ! hehe . dah join ~

http://misskamalia.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

QieyLa EisaBeLLa said...

http://qieyla4everstory.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

dah serta...!Peace (Y)

dreaming iylia.. said...

saya join!! ^^

http://nuriyliagenevieve.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

mate saya bulat said...

MSBB join tauuu ^^

http://sitizarizza.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

LZ Qimayra said...

nak join !

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

from sabah, with love ^^

Liniey said...

http://disiniadaceritera.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

arifah said...

http://lovepinkylife.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejari-runcing.html

Liniey said...

http://disiniadaceritera.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

liyanadazlan said...

LIYANA JOINED! http://liyanadazlan.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

Ibnu isa said...

http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

Sheera said...

saya join...hihi

http://diaryhatee.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

BEIHA MAT said...

kak elia ... :) HEHEHE
http://beihamat.blogspot.com/2012/01/jenjalan-bersama-jejariruncing.html

NURFATIN ATIKAH said...

http://nurfatinatikahmohdsharudin.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

cik dila.. said...

saya join

http://dieylashaza.blogspot.com/2012/01/segmen-jenjalan-bersama-jejariruncing.html

Miss Wawai said...

http://wawaiyus.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

special entry for you Elia :)))

nabillah bolhassan said...

nak join! :)

http://nabillahbolhassan.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

fatin bulat said...

join :)) now 11.20

http://lagendadakbulat.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejeariruncing-d.html

NugRuL FaRaH said...

http://nugrulsakura.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

da join....

nabillah bolhassan said...

http://nabillahbolhassan.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

ummi anum said...

Salam..akak join..

http://ladyane79.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

Pn. Sheila said...

salam... joiiinnn...

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

mate saya bulat said...

thanx kak elia for answering my question. wishing to know u more. ^__^ nice to meet kakak yang friendly cmni (:

BEIHA MAT said...

http://beihamat.blogspot.com/2012/01/jenjalan-bersama-jejariruncing.html

NURFATIN ATIKAH said...

join! :) http://nurfatinatikahmohdsharudin.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

diarinadiaa said...

alaa..terlewat bukak..nway,,segmen menarik!!...

fatin bulat said...

kak elia. thnkz jawab tu. haih. kak elia lgi cute la. super duper pnya :D dah p dah kt cemin. cemin pecah teoih. hehe :P

mekanim said...

salam kak elia , saya baru je buat entry nie . saya tahu masa dah tamat , xpe , saya tak harapkan hadiah , sekadar kak elia menjenguk belog saya yang baru tumbuh tu pon da sangat bersyukur . Tq kak elia , harap kak elia sudi jenguk ! ( :

http://monalisamalaya.blogspot.com/2012/01/jom-jejalan-dengan-jejari-runcing.html

Meyhmae Lee said...

mae joined yaa pretty xD
have a visit here :)
http://shwetieymeyhmaeshweyt.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Thanks Elia for visiting my blog. Also for answering my question. hehe.. Thanks also kawan2 dari segmen ni yg sudi juga terjah my blog. love uols!=)

yannie bunny said...

hi elia,

nk join xsempat dh. i tolong u pilih eh? ;)

i vote for no 9, 19 & 22.

plg best no 22 kot, sbb apa yg dia tulis tu bila baca rasa full of sincerity... tu yg elia pn bg dia hugggssss kn? nak hug jugak blh? ;p

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

Join sini
http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

Marliy said...

http://marly-mk.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

azfarakatsuki said...

hurmm..tak sempat masuk...cewahh...
good luck!! semua.. :-)

http://dzuandiey.com

Yumida said...

x sempat la...next time nk join la....

follow here

Yumida said...

selamat bersegmen semuanya..

follow u

Eza Boom Boom :) said...

Eza tak sempat join.. nanti kak elia buat segmen lagi eh.. :)

CriStaL Ms BeRrY said...

ala...x smpat join...cedihhhhh :(

Blog Widget by LinkWithin