Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, January 3, 2012

Betul ke ni Rozita Che Wan?


"

haritu saya pergi ke sebuah kedai buku and my sis tengah belek this section yg pamer majalah lama. then tetibe dia panggil saya.

"ya, awk kenal tak ni sape?"

hah?? org tua mana lah yg dia tunjuk kat aku ni..

"tak.. sape?"

"rozita.."

"what?? woww.. lainnya.. tak macam dia




lain kan? padahal ni pic lama kot. now nampak lagi muda remaja gitu.


like in this pic. gorgeous je. ok ok saya cuba berfikiran positif. mungkin gambar tu zaman makeup tak cantik dan belum wujub bulu mata pelesu lg kot. kontek lense biru pon xde lagi ;p
gambar ayu raudhah pon ada. dia tak banyak beze plak kan?
ntahlah.. mungkin semuanya sebab teknik solekan. positip positip ;p


52 comments:

ctnorhatika said...

aa..sgt berbeza..mungkin tua dulu baru muda...hehehehe~

ArELeEz said...

adik-b'adik che wan mmg cun2 sumenye! sker tgk ayu raudhah pakai tudung sbb nampak lagik ayu kot.

QASEH ALYN said...

Lorhh...nape lain ek?? huhu

nur hafizah aKa eija said...

nmpk lg tua bila dia pakai tudung...tp mmg dia dh tua dah pown kan?

nur hafizah aKa eija said...

nmpk lg tua bila dia pakai tudung...tp mmg dia dh tua dah pown kan?

Liyana said...

xpe2 fikir positip! :D

Finaz Jaafar said...

masa tu RCW dan AR lebih berisi..skrg da kurus..

Brothers Sam said...

aaahh rozita le tu ... x pi skrg lagi mantop lu .. yg dulu tu sgguh ayu pic bertudung .... :D

pipie_azty said...

kak ... muke mg na same ler ... jgn pk negetif .. uhhuu .. :)
kak ,
jom dtg follow princessfiffy-cayunk.blogspot.com

HaNi NaJMi said...

really tu rozita che wan? wow! laen! make up ade power ek utk ubah org? hihi

nur amalina athman said...

mmg berbeza..:)

Wahida Ghazali said...

masa ni dia mcm gemuk sket kot.hehe

FiQa said...

Kak lia, mmg lain ar...trus terlintas,ape da jadi.....huhuhu, tp cam kamu jgk, think positif...hihihi

great mush said...

haha.peliknya muka dia dulu. :D

SiTi said...

RCW ke tue? mcm lain jerrr...

NugRuL SakuRa said...

Tang bibir nampok beno beze nyer...he he he positip positip...ahaks!

Dari hati ke jarijemari said...

tak boleh nak pocitif.. hihihi
tak nak jg pikir pocitif.. aiks tak boleh la elia... makin lama makin muda la...

Dari hati ke jarijemari said...

tak leh nak terimah... tak boleh...... mcm tak percaya

Gimi said...

gambar pic lama tu dy tembam lagi...skang muka dah runcing

amirul_mukmin said...

hahaha.. lain gilerrr,,...

Misz MariA said...

Gila lain muke RCW nih..skrg lagi cun melecun. hehehe...

fierrasofea said...

yes think positip.... hahahaha

mummyizz said...

positip positip...mgkin teknik solekan huhu ^_^

our memories said...

Tahniah sbb tersenarai dlm blog yg popular.

Gua said...

ceh cehh, dalam positip-positip tu mesti pikir benda lain jugak. hehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ayu raudhah maintain kan? hehe... rozita che wan tetap gorgeous!

shera haifa said...

ye la kot rozita che wan..
taik lalat dekat bibirnye sama je.
;)

zOeY zAu YaH said...

yup sgt berbeza..but think positive kan..dgn mekap pun semua blh jd lain hihi..

alyaa said...

Hi Miss Jejariruncing ! =)
Come and visit my fb page for branded handbags. Tq.

susulemakmanis said...

hehe..skrg,yg buruk,yg hodoh,yg tua pon akan jadi cantek kak!

Nizam said...

tul2..pikir positif je la kan...hik3

Cik Muda said...

dedua bertudung ke dulu? ke derang nih jadik model tudung dulu?? erkkk~~

KuNanGKuNanG said...

btl2 mungkin sbb makeup.slah make up lain jadinye..huhu

SukiDuki said...

die memang xlawa kot.. skang pon nampak tue.. tunjuk body je lebih. hahahaha

Cindyrina (The Princess) said...

owwwhh!!! lain betul kan???

CeriterakuHikayatkuDongengku ^_^ said...

hampir tidak dikenali...
berbezanya...
OMG,Rozita ke ni???

Vector For Download said...

ini bermakna, jika dia tanpa solekan oppps ~

Faieza Maddaru said...

pic rozita yang pakai tudung tu...mcm muka siti pun ade gak...

elon said...

laa.apa nak heran.skrg kan mcm2 produk utk awet muda dah ada.mcm2 kolagen dan keluar.kolagen smpi tahap 10,000mg pun ada...utk kuruskan bdn,x yah ler nak cerita bnyknya...utk putihkan kulit pun berlambak2 ler...umur 55 pun boleh nmpk mcm 25...ni kan pulak ler rozita che wan..blm pun masuk 40 lg.kita nmpk tua bila kolagen dah bnyk kurang dlm bdn...bila kita tambahkan kolagen,nmpk muda semula...hihihi...utk adik2,akak dah bagi info berguna ni...hahaha

elon said...

bkn masalah mekap dik...dia tanpa mekap pun lawa,sbb skrg mesti dia dah mkn kolagen 10,000mg,pil pemutih kulit,produk kuruskan bdn pun dah berlambak2.agak2 nya lah..kita nmpk tua sbb semakin kita tua kolagen dlm bdn semakin kurang.jd kna tambah kolagen..kalo umur 55 pun blh nmpk 25,apalg ler RCW yg blm pun cecah umur 40...kikiki btl x...buat adik2 semua..akak dah bg info berguna ni utk korang...blh try dah ni kalo korang x nak nmpk tua....hahaha

afif said...

http://engineering-joke.blogspot.com/2012/01/street-fighter.html

saya gemuk saya comel..^^ said...

omg..semakin tua semakin muda..apakah..haha

fieda said...

wow sgt berlainan sekali...
saya share jgk boleh..?

QmaRidh said...

perubahan yang ketara! tak mustahil..macam2 produk yang ada kat pasaran sekarang, pure collagen dust..ntah2 guna miracle tab kot..hehe..jom ke blog sy kalo nak order.. :)

izyantyPersonalTaste said...

mybe zaman dulu pnya teknik me-up tak up lagi, banyak yang mcam tu dulu, tgok zman skrg yg dh tua pun still nampak lg cantik n muda kesan me-up he3...lagipun sekarang banyak produk utk awet muda, so berfikiran positif je lah kan. buat apa depa buat iklan mahal2 kalau tipu kan. gunalah safi rania gold he3...

MERAN QAMAR said...

sangat berlainan............share gak

Amni said...

setuju dengan kak elon. dulu masa saya 16 tahun nampak macam tua dari usia. tak tau kenap. tapi skang dah 25, org ingat saya masih sekolah plak. sebab saya amalkan collagen. kalau saya pun amal collagen, apatah lagi artis macam RCW kan? =) muka sama je. cuma mungkin gaya hidup dah berbeza. sebab tu jadi lain..

Lady Emilya said...

comel lah ayu raudhah pakai tudung ngee =)

sarah said...

akak pun tengok kak gambar tu..kuar kat tv..betoi kot rozita, takkan tv nak tipu plak..

Nana said...

Jejari runcing, nak mintak permission ambik gambar lama dan baru rozita che wan ni bleh tak?

fathia elmira said...

gambar lame tu rozita nmpak gemuk, skrg kurus..badan pn kurus muka pn kurus sbb die g slim world kot..muke nk bg cerah, suntik jek vitamin c or anythg..n make up trend skrg lg lawa x mcm dlu..positif ok..tgnk era fazira dulu ngn skrg pon jauh beza lawa lg skrg... ;)

fickel minded said...

hurm..memanf lain giler.
apakah? hehe...colagen2 jugak tapi takde lah beza sampai gitu skali kan? ala..kalau plastic surgery di kalangan artis ni mmg biasa sgt dah saya dgr.frankly speaking, my 50 year old aunty buat plastic surgery,mcm2 doktor tu cerita artis buat surgery apa.

Blog Widget by LinkWithin