Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, December 31, 2011

Akhirnya dapat jugak

Study dah masuk 6 semester yang bermakna dah hampir 3 tahun kami berkawan. Kat Uitm memang kami rapat. kemana-mana bertiga. kadang-kadang berenam atau bertujuh. kadang-kadang lebih lagi. but mostly bertiga la. tak dalam kelas, luar kelas bersama. bukan tu je, kat hostel pon kitorang selalu sama-sama. dah bilik kitorang bersebelahan je. memang level hostel kitorang riuh dengan suara-suara riuh kami jela. biasalah senior buat benda ikot suka hati kepala tintong sendiri je. gi foodcourt, Do3, Tho ke memana semua sama-sama.



yang kelakarnya, setiap kali kitorang nak cuti
tak kiralah cuti mid term ke semester break ke.
ayat paling selalu disebut-sebut

"nanti cuti kite plan lepak-lepak nak?"

memang sepanjang 3 tahun ni tuuuuu jelah ayat yang kita dengar. tapi harrreeemm..
nan ado nye nak kua. balik tempat masing-masing je semua diam, busy dan macam-macam lagi..


tapi akhirnya last week kami dapat la buat benda yang dah 3 tahun tak buat. tu pon planning last minute. kalau planning awal-awal tak jadi punye.

So last week kitorang gi jalan-jalan dan shopping kat Time Square dan KLCC!

Fatin pick me up kat rumah pastu gi pecut amik Bella kt KL Sentral.



Bukti: akhirnya dapat jugak kitorang jalan-jalan sesama kt KL. selalu kat KB je kan..
Firstly kitorang gi TS. mula-mula sampai dah cari pot makan.. sebelum nak mengasah bakat cari gali, kenalah isi minyak dulu.



kena makan benda berat supaya bertenaga nak tawaf TS tu. tapi takde la nak makan pinggan dan mangkuk sekali. tu bukan berat. tu bebal namanye. huhu



sambil makan makan sambil gosip. penambah perisa dalam makanan ;p



bertuah i dapat duduk makan dengan dua orang datin ni. auuuwww..
Datin Bella ngan Datin Fatin.. Datin Gaerah xde busy gi premiere filem terbarunya. huhu.

lepas abes borong baju kat TS kami ke KLCC. sampai sampai tangki sedikit penuh dan hampir nak meletop. masuk toilet KLCC dah macam beratur untuk tiket Ombak Rindu jadi kami terpaksa meleburkan sorang 2 hengget untuk elak tangki melimpah ruah ;)


wet tissue yang saya akan simpan sampai hujung sem. ;p

lepas dah jalan jalan pusing KLCC yang sesak dengan orang walaupon weekdays kami pon stop by for hi-tea. haha. hi-tea la sangat kan. owh lupa datin datin kena hi-tea sambil bergossip dan minum teh panas sambil jari kelingking sedikit terjungkit. cerita tentang jadual somi somi mereka yang sibuk dan mengatur jadual kelas poco poco yang seterusnya.


huiissshh.. hentikanlah sesi verangan ni.. sorry ye semua. saje nak menggedix.


Btw, memang seronok bila jumpa dan lepak dengan kawan yang sekepala dan gila-gila macam diri kita sendiri. seronok sampai tak sedar pon masa berlalu. keluar rumah tengah hari sampai petang pon rasa macam keluar gi buang sampah kat luar rumah. sekejap je. tulah orang kata time flies when we have fun ;)





Malam nanti count down new year. korang celebrate kat mana? kami sekeluarga akan ke Hotel Istana for this time around. tak sabar. nanti kite update lagi ye? btw, Happy New Year guys!


24 comments:

LittleGurl said...

kite celebrate depan tibi je T.T

btw, happy new year sis! labiu! ;))

Si Gadis Semasa said...

bestnyaaa ! letih lah tawaf TS !! :)

Norasikin said...

Macam sedap je pinggan dan mangkuk tu

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

:)

Aida Azryn said...

selamat tahu baru! ;)

hunny bunny said...

sem 6..??agaknye kter sbaya kowt..huhu
uitm mane..??
visit mine k..; )

FatihaNur said...

salam...hepi new year...btw friendship will never die...

zulkbo said...

salam..
selamat menyambut tahun baru 2012
moga tercapai apa yang di hajati
tahun 2012 nanti :)

Gua said...

Happy new year to Elia :)

Chekgu Azrine said...

chomel jek elia..happy new year!!

susulemakmanis said...

friedship forever=)

ISH said...

Hai kak elia...sye mmg ske semue entry yg kak elia post.....sye pon dah follow kak elia....can u follow me bck??....im newbies blogger...hope u can be blogger friend.....

ISH said...
This comment has been removed by the author.
CeriterakuHikayatkuDongengku ^_^ said...

KAK AIMIE HARMELIA!!!
SAYA INGIN MENGUCAPKAN
SELAMAT TAHUN 2012
SEMOGA TAHUN BARU
MEMBERI INSPIRASI BARU
DAN SEMANGAT BARU
UNTUK KITA SEMUA...
SEMOGA JUGA..
KAK ELIA BOLEH UPDATE
ENTRI2 BARU
SELALU...

*ceh...banyak cakap pulak I ni...;)

Lady Milo said...

semoga tahun baru 2012 lebih bermakna buat kamu! Jangan pandang belakang..! Teehee,... :-)

MEDIHA OMAR said...

Dear Elia, you getting even prettier now! Semakin berseri-seri. InsyaAllah will pray for you to graduate with flying colors. Much love, Mediha.

Farah Aminallah said...

mmg betul kononnye plan ngn geng nk hang out tp ampess takdenyee nk kuar..jumpa jumpa pun time bukak sem jela..keekeke..





http://farah-aminallah.blogspot.com/2012/01/new-year-promotion.html

Tiera rara said...

hahahahaha.. post yg sgt kelakar. walaupun mcm nmpak serius postnya. tapi bila dibaca, sememangnya buat diri ini ketawa. cecewah! seronok meronda TS yer datin datin sekalian. hahaha.. ^_^

Lady Emilya said...

wah bestnya tawaf ts =)

Wahida Ghazali said...

elia dgn kawan2 semer sama2 hot :)

SukaJiwaAku said...

Epi new year cik elia...
memang sonot lau jenjalan ngan member. BFF kate kan..yang paling x larat sampai balancing lutut x bape nak utuh an..jenjalan katenye..mendapat la..huhuhu =)

In My Heart said...

babe....kwn u yg free hair tu cantik sgt...but u pon cntik gak ok,..nmpk dh kurus cket laa...cantik2..tp jgn kurus sgt tau....

In My Heart said...

babe...kwn u yg free hair tu cntik laa..but u pon cntik jgk..nmpk dh kurus cket la u..cantik2...but jgn kurus sgt k...

Fid"s said...

haiyaa...
nice hang out dengan member...
best

Blog Widget by LinkWithin