Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, December 25, 2011

Back to basic


Semalam ada majlis kecil kat rumah.

dan pertama kalinya saya pakai tudung bawal. sejak mula bertudung memang tahu pakai shawl, pashmina, tudung sarung dan syria je. bawal mawal ni semua tak pernah nak cuba pakai..


tapi saje nak menggedik tu try la pakai bawal balik. menepati tema back to basic. bila tengok kat cermin nampak lain sangat.




betul ke ni aku ni???


hehehe.. whatever it is, i can conclude that... Bawal Power!! hehehe!


56 comments:

Amirra M M Two Four said...

comeyynya kak eliaa :D

Qaseh Yana said...

elia nampak cam budak2 bile pakai tudung bawal..sangat comel :)

HaNya AkU, diA daN bUsTop Uda said...

chomel lah kak elia pky bawal.. eheheh.. sue pun jarang pkai bawal..

tice su said...

pakai tudung bawal mmg nampak manis & lawa.. :)

Siti Nurhayati Dollah said...

Suka bawal walaupun dah ada shawl, shayla, syria semua tu. Tetap jugak nak pakai bawal. Rasa muda hihi

Cik Jaza Rieyfa said...

nice!!!

Ummi Dania Yasmine said...

Errr Bawal Power tu group Kuman KU2...Hehehehe.....

Puan Gojes said...

comel syg :)

Ain Runnia said...

wah..cun pe elia bertudung bawal..hikhik :P

hunny bunny said...

nmpak matchured bler pkai tdung bawal..; )
its ok..pkai lar tdung jnis ap pown..asal ikhlas, itu sdah memadai..hehe

Chekgu Azrine said...

Chomell jek

Amalina Azman said...

lawanyaaa aimieeee :) i pun dah lama tak pakai bawal ni. xpakai sbb malas nak iron. sbb tu pakai shawl je. nak cepat hehehee.

me suya said...

Suya sgt suka bawal.. Best!
elia nampak cun mehhhh~

Nurul Awanis said...

kalau pakai kemas2 mesti lagi comel. :)
sy pun suka tudung bawal..

Si Gadis Semasa said...

pakai tudung bawal sangat comel . sebab tu ramai guys yang suka tengok girls pakai tudung bawal ni . simple . :D

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hehe muke innocent jer :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hehe muke innocent jer :)

Samsinar Baharudin said...

ngee...tomeynye muke akak pakai tudong bwal...geram tengok muke akak..rse nk cubet je pipi akak...hehehe...<3

anis said...

nampak lagi comellah elia...tudung bawal memang nampak muke lagi comel...tapi yang malas bab nak gosok dia..hehe

Eera Shera said...

comel pakai tudung..ayu dan sopan je ;)

Ety said...

Kak Elia.
Ety pula terbalik dengan akak.
dari dulu, mmg hidup dgn tudung bawal je. tudung bawal, mmg Ety power lahh pakai.

Ety tak reti and tak pernah try pakai pun shawl, pashmina dan smua tuh sbb rasa muka nampa pelik. HEHE :D

BAWAL power . ouhh. btw, Kak Elia comellah. Ety suka baca blog akak :D

Atiqah Razak said...

betul2. back to basic. XD

anisyud_01 said...

comel..lagi comel bila dilabuhkan ke bawah..
cantik pun cantik, tambah manis lagi menepati tuntutan menutup aurat..=)
tips utk elia, kalau nak pakai bawal,
ada yg jenis lembut n keras,
kalau yg lembut tu, utk senang bentuk lagi nampak kemas "awning" tu sembur starch sikit masa iron..=)

LynN LoLa~~ said...

comeyl pakai tudung bawal!
sy ade jual tudung bawal. senang2 jenguk laa Lola's Scarflet.

https://www.facebook.com/pages/Lolas-scarflet/171507456281079

http://lolascarflet.blogspot.com/

A. Izzati said...

Hmm. Susah nak cari tudung bawal sekarang ni. Bagi saya, tudung bawal memang paling terbaikkk! Takde pening2 nak lilit2. hehe.

Bawal power!! hehe.

Halimatun Sa'adiah said...

da lme x pkai 2dung bawal..
da kne anto muzium pon..huhhuuu

::CIK LYNN:: said...

nmpak lg cntik la...=)

amirahyusoff said...

comel la kak ^_^
#tudung bawal memang ada power yg tersendiri XD

dark said...

Pretty2!!!......lawanyee.

aisya zaida said...

kalau elia pkai shawl, nmpk trendy skit tp kalaupkai bawal, nampak sweet + ayu gitu.. :D

Cha said...

Pendapat saya, bila perempuan yang pakai tudung bawal ni nampak macam gadis ayu daripada kampung. sejuk je mata memandang. orang dah tukar trend pakai lilit2 12 kali, dia still tudung ikan bawal.

kehkehkeh :)


Orang Gaji Pun Manusia

dunia jer said...

comey je kak ya..
=)

dunia jer said...

comey je kak ya..
=)

Ejen 010 said...

co cuweett... ;p

la dolce eyra said...

ha3 kelakar lar kak elia niew...kak elia cantek pakai tudong ape pon ,still cntek n cute lagi ,,,,

pantun kak elia memang sedap...hu2

Nur Najihah said...

wawahh !! sesangat la santekk kakya pkai cam ni :]

♥CIK SHA♥ said...

comel!

nasha sanza said...

akak elia tetap cun!

Aida Azryn said...

comel! hehe.. ;)

Jocose Telephonist said...

alahai.. comelnyerr.. jmpe lg kte.. =). anyway, nice to know u.. i hope, i bole knl u dgn rpt lg.. =)

izza said...

NAIS! :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

gorgeous as always =)

YenT0 said...

pakai tudung bawal nmpk comel! ^^

Syada said...

comel !!!!!!
waaaaaa ^^

ctie anis said...

cantikkkk.....:))

Budak Camera ! said...

Kak Elia lgi comel dri biasa :D

S H I T E Q said...

still cantek :D

ieja said...

sama la kita..nmpk la sy kurus sikit pkai bawal..

*err,ilusi smata2..

:P

Annursufi said...

sbnrnya tudung bwl ni ada kelas tersendiri..i prefer tdg bawal sbb nmpk lebih eksklusif than jenis-jenis tdg yg lain..elia..u look so sweet with tdg bawal..heheh

dayana dzarif said...

Kak Elia pakai tudung apepun comel je .

++iezza_fizah++ said...

comel!! :)

Lady Emilya said...

huhu, sy pun layan tudung bawal lgi,
org semua ade bershawl2, kita dok tudung bawal jugak, adehh~ haha

Sy4Ki||3r said...

comel gituww.. ahaks

Princess^of^Hemp said...

cantek sgt..=)

seri said...

memang tak berkenan tudung lilit2. serabut. kadang macam berlonggok atas kepala.

KuNanGKuNanG said...

cantik sgt...makin berseri2..:)

Blog Widget by LinkWithin