Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, December 30, 2011

Preview photo shoot for Harian Metro


Haritu Elia ada photo shoot untuk artikel dalam Harian Metro khas buat Online Hijab Boutique.

ni antara gambar disebalik tabir photo shoot tersebut.











Oh ya! Harini dalam kul 2-4 saya akan berada di Plaza Damas, Sri Hartamas.

Untuk apa??


Online Hijab E-Boutique (OHB)

huhu.. marilah kalau nak jumpa saya dan bershopping!



Satu lagi.. setelah sekian lama diminta untuk sediakan/bagi name card, akhirnya saya dah ada name card sendiri! yeahhh!! So sesiapa yang datang jap lagi bolehlah dapat name card ni.. tu pon kalau nak lah kan... ;p

22 Surat Layang:

la dolce eyra said...

tahniah ea akak...akak makin hari makin cantik n berjaye lar coz da ade name card sendiri,,,,adeq nk jd cm kak elia n nak name card ue tp jaoh ar nak ekot kak elia....

Cha said...

Untung laaaa.

keh keh keh :)

Girl is so complicated

Myiesha said...

cantik..:)

Lady Milo said...

bertuahnya... :-) semoga anda happy selalu.

LynN LoLa~~ said...

kak elia cantik sangat! may Allah will always protect u :)

fierrasofea said...

wahhh nice2... suke u nye entry:)

Scha_Nana :) said...

hye akak ! akak nampak cantik sangat ! love it :)

Nizam Ijam said...

tahniah.. nak ajak awk join segmen ni..
aper blog yang paling awk minat tuk tahun 2011

http://www.nizamijam.com/2011/12/segmen-5-blog-paling-diminati-2011-by.html

ainwaheeda said...

waahh, tahniah kak elia.. cantik sangat ^^

emieysandra said...

kerjaya elia dh makin sukses..alhamdulillah =)

anis said...

cantik elia...comel benar dah..

KhaiZa said...

Elia semakin cantik
--
View my Khaiza Collections Disini Koleksi Tudung Ala-ala Fareeda

susulemakmanis said...

goodluck akak syg!makin berjaya n makin cantik skrg!

Farah Alyaa said...

lawanyeeeeee :)

Mazni said...

keluaran paper bile?? tahniah :)

Cik Carrot Susu said...

wah...kak elia pos kad tu kat saya boleh x? hehe

Lady Emilya said...

akak cun! heee xD
ala jaoh sgt,
tk dpt la nk jumpa akak T^T

myra abdullah said...

wah best-best!

name card pon sgt chantek!! =)

CeriterakuHikayatkuDongengku ^_^ said...

kak elia!!!
nak name card tu..
sbg tnde kenang-kenangan...
hehehe...
I doakan akak success2 always...

Wahida Ghazali said...

cantiknya elia!!!

Fa-zlyn said...

tomei2. hehehehe

Nurul Aziz said...

Hi elia,saya ambik pic yang ade pic hanging tu eh letak kat blog. Cantik. Nak buat inspiration for my future project. Btw, kamu makin cantik sekarang. Jeles.

Blog Widget by LinkWithin