Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, December 14, 2011

Lebih bergaya dengan Murah Saje


sorry sangat sangat if i have been busy lately and tak dapat nak update blog sekerap yang boleh. Biasalah sem akhir ni busy sikit.but jangan risau. tak lama lagi dah nak mid term break. and u know what that means kan? hehehe *gelak jahat*


tak sabar sangat rasanya nak balik KL. haha. ni belum balik lagi pon my PA(haha saje panggil my sis PA sebab dia secara xlangsung jd pengurus diriku yg xberapa nak terurus ni ;p) dah bagitahu my short break this time will be pack with activities, important meetings, appointments and stuff to manage. haiiisshh. biasalah nak end of the year ni. kena work hard sikit so that i will enjoy a prosperous year ahead. im really looking forward to it. cant reveal anything to you guys just yet but will hopefully able to do so once everything has been confirm and i will definitely spill the beans to u guys ok?


Apa-apa pon yang penting cuti nanti 2 perkara yang saya akan cuba achieve are update blog as often as i can and *drum rolls* shoppping!! hehehe.. Year End Sale kan?


speaking of sale, di sini ada satu blog online yang menawarkan koleksi pakaian dengan harga yang sangat berpatutan. kena dengan mana butik online ni -MurahSaje Collection


Jom cekidaud their hot and new items available!



Maxi Skirt
RM45 free BELT and POSTAGE






Maxi Dresses yang boleh di-mix and matchkan dengan cardigan or jacket





Kemeja Dress



selain tu banyak juga koleksi tops mereka yang juga sesuai dipakai oleh pelanggan wanita dan juga sesuai buat para muslimah.











wooo.. tengok baju baju ni makin membara bara pula semangat untuk bershopping kan?

so, tunggu apa lagi?

cepat cepatlah ke Murah Saje!


12 comments:

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

oooooo. tak sabar nak tunggu elia update belog dengan more frequent. heh.

Nour Eyza said...

owhhh.. cantiknya baju dan skirt tu! huaaaaaa..

Atiqah Wadiah said...

ok..nafsu shopping kian m'bara~weehuuu ^^

Atiqah Zakaria said...

Yeayyy Kak Eliaa dah nak mid break. Boleh lah baca blog Kak Elia dengan lebih kerapp :)

Mira Amirudin said...

Let's check out!

Mohd Sukur Ibrahim said...

selalu tertunggu-tunggu update dari elia hehehe

Nens Collection said...

mmg cantik..;)

yana lyana said...

orite!
tak sabar nak terjah..

Kuchiki Rukia said...

SAME LA ELIA....YES MMG DINANTI2KAN....

! BUDAQ MANJE..AZLEEN AZIZ ! said...

wah bez nye kdai nie..thankz cbb infrm

yangyuyu said...

hi, nak jemput join giveaway/lucky draw, hadiah menarik

http://bamyuyu.blogspot.com/2011/12/ladies-photographer-giveaway.html

daimpressive said...

blogwalking

PENDAPAT PENTING
suaraserak.blogspot.com

Serak Itu Suatu Abstrak, Nampak Nyata, Boleh Dirasa, Kedengaran Ada, Tapi Fizikalnya Tiada. Arena perkongsian ilmu dan budi, perundangan, santai dan sukan.

Blog Widget by LinkWithin