Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, December 28, 2011

Hana at IKEA


Godek punya godek, rupanya ada beberapa post yang dah berhabuk dalam draft blog ni. gambar gambar lama yang tak dia upload dan cerita cerita yang tak di-publish. jadi untuk mengelakkan pembaziran, slow-slow atau from time to time mungkin saya akan update entri-entri lapuk ni.


So harini saya nak cerita pasal my baby sis- Hana Bobot's first trip to IKEA.

these pictures are taken way back in March 2011. haha. gile lama kan!

AMARAN: Anda mungkin akan mengalami gejala geram atau anda mungkin akan mengetap bibir anda setelah melihat gambar-gambar dibawah. Dengan ini saya ingin memaklumkan pihak kami tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang riaksi yang bakal anda hadapi.

On that day tu Hana tertidur dalam kereta. so bila sampai tu kitorang kesian nak kejut. so i carry her and then put her inside the trolley once we got inside Ikea.





Tak lama lepas tu this little princess pon bangun..


Ololoo... my baby is making that cute lil mamai face which is so frickin adorable n makes me wanna bite! ggrrr..

but not for long!!


Tak lama lepas tu dia kembali segar bugar...


the sisters pon nak menyelit jugak.. owhh damn.. was i that chubby back then?(haha..buat2 xsedar)



IKEA is such a fun place to play around. hehe ;p




















Oh oh this is my fav. berangan 1 hari nanti dapat buat bilik wardrobe just like this!

ok ok.. back to hana









its like her big playground here







aiiippp aipp.. dah pandai ekk adik kakngah ni..




thats all for now... now jom geram sama-sama... grrrrr....


16 comments:

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

comellnyer hana....

eykameow said...

she's so cutee!!!!

nur amalina athman said...

comeii nyerrrr...

SpidermanHere said...

Comelnya baby tuuu! :D

Mazni said...

That girl is so cute. :) memang nak geram+cubit+kiss

Marya Hana said...

alahai hana ni comeyyyy ah! geram ..

bila dapat jumpa die ni..

Nafisya Ismail said...

cute :)

Lady Emilya said...

grr grr comelnye,
nak geget boleh?
hehe xD

Twiggy said...

sigh, best kan ikea? if only i had my own house to decorate..

CeriterakuHikayatkuDongengku ^_^ said...

alolo...
cutenyerrrrrr....
Hana ni...
rase cam nak cubit je
si kiut-miut Hana ni
bole tak kak elia??? ;D

Lady Milo said...

dah lama tak pergi ikea..

HaNi NaJMi said...

pokok kelapa budak comel tu tak tahan! sweet!

Ashypink said...

aik bukan tak boleh tangkap gamba ke kt ikea? hihiiiiii

Ashypink said...

aik bukan tak boleh tangkap gamba ke kt ikea? hihiiiiii

NadyaBubble said...

comelnyerr hana :D

ummithuraiyaramley said...

comel lah dia....mata dia macam anak buah saya..kekekkek...

Blog Widget by LinkWithin