Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, December 23, 2011

Kuku bersinar sinar

Hari ni hari Jumaat, sunat potong kuku.

jadi alang-alang tu, me and my sis pon pergilah ke this nail spa somewhere kat Jusco Au2.

since its her first time here, the treat is on me.
saje je belanja as a token of appreciation to her for being such a good assistant all this while.


Haaa.. tuuu diaa..

Special punya treatment buat si kakak. manicure and pedicure spa complete. ataih bawah habaq hang!!(dan dan la dialek penang mai bila family berkumpul kat rumah ramai-ramai ni) sampai 2 orang buat dah macam puteri raja la plak. saya buat buffing je. sorang jelah yang layan. jeles.. jeles i ni tau...



Akhirnya, kukutangandankakikakakkukilatkilatan! hehehe!*jgn risau,boleh dibawa solat*


kuku dah cantik, barulah manis bila disarung cincin...

tak gitu? ;p


p/s: video turorial still tak dapat nak upload. error ape tah. nnti once dah upload will let u know k?


14 comments:

anis said...

cantik..nak buat jugak lah nanti

B33HA LoV4to said...

beeha selalu buat sendiri je... tu pun kalau rajin...heheh..

Adib said...

selalu rasa nk try..tp incek bf kata boleh buat sendiri..

ShashaCahaya said...

Cantiknya kuku, kilat2. baper dia charge?

neesa_jun said...

u just give me idea to hv manicure n pedicure treatment bfore the engagement...kuku selalu kuning kunyit...haha

Lady Milo said...

besnya memanjakan diri macam ni.
boleh hilang stress dan melaram. Teehe..!

Jocose Telephonist said...

hmm.. u so nice elia.. anyway, bole sy berkenalan dgn awk? if awk sudi la.. sy ttp tggu.. (i'm serius)

chEntA said...

teringin nak buat tp,selalu tkot sakit jd,niat tu akan tergendala dan smpi skrg tak tertunai..hehehe..

aza shafiza said...

Best kn buat mani pedi?sy dlu kje kt nail saloon kt penang.

Lady Emilya said...

cantik la cantik la!
emy selalu buat sendiri je,
guna colgate, haha jimat budget
kahkah ;D

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

:)

Aina said...

kuku bersih n cantikk..bru sedap mate memndang.

purplelita said...

suke suke suke... kuku berkilat nmapak lg bersih...

Pn. Sheila said...

penjagaan kuku pun harus kan tak boleh pandang remeh... suka sgt kuku bila dah cantik macam tu...

Blog Widget by LinkWithin