Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, December 21, 2011

Tak ku sangka tak ku duga

Salam Rabu semua!

entri kali ni memang kena dengan tajuk. sebab memang tak ku sangka tak ku duga..
semuanya bermula di Twitter bila someone said my blog - blog jejariruncing yg tomey tomey tomey ni tersenarai sebagai antara 10 blog paling kerap dikunjungi atau di'search' di Google sepanjang tahun 2011 ni!




Biar betik kan? betul ke ni? macam susah nak percaya jadi saya check kat lappy untuk kepastian.

Dan hasilnya.....






Woww.... no 4? Blog Jejariruncing jatuh no 4? tengok nama blog-blog yang lain semua gah gah je. kite rasa macam kerdil je berada dikelompok nama nama besar blog blog femes emes ni.

Walau apapon sebab musababnya, saya tetap bersyukur kerana dapat juga terselit dalam top 5 blogs yang selalu di'google'. Alhamdulillah. memang sebelum ni dalam mimpi jelah benda benda camni kan. macam tajuk lagu Elyana, tak terpakai di akalku la kan..

Lagi satu berita gembira diterima, saya dihubungi pihak Nuffnang tempoh hari dan esok kami akan meet up  to discuss on few things dengan pihak Nuffnang. nervous plak nak tunggu esok ni ;p


Harap harap ia sesuatu yang menggembirakan dan dapat meningkatkan semangat Elia nak terus ber-blogging lepas ni. Semangat dah ni ;D


29 comments:

Lyssa Faizureen said...

HEHEHE . Tahniahh sis . Alahh . betul lah tuhh :) No.4 lagiii . Terbaekkk lah blog sis ! :)

syarmimi said...

congrates sis. :)

Si Gadis Semasa said...

semoga blog kak ya terus dapat sambutan orang ramai :D chaiyokkk kak ya !!

atiah fauzi said...

tahniah elia..keep it up!

mishnurlin said...

wah.. best nye.. :)

iekyn sabri said...

congrates! :)

iekyn sabri said...

congrates! :)

~AmyLiana86~ said...

tahniah..nuffnang nk bg offer la tu..mesti gempak..bestnya..

mimi said...

tahniah kak..

suzie rahman said...

Congrats elia.smoga lg smgt berblog keh.

kusyi said...

huyooo..tahniah kq elia!! :)

nasha sanza said...

wah!tahnaiah! kita dah lama tahu..tunggu sis tau je..baru wish!hehe..

Aiisyah Gazali said...

wah~ bestnya ! tahniah ;D

anaMuslimah said...

congrates sis!! uitm bloggers cun lah nom 10 plak hanis, my uitm-mate..hehe

Mazni said...

Tahniah sis. huhu

Zarif Hazmi said...

wahh... terer2..

Cik Carrot Susu said...

tahniah cik elia.. lps ni boleh jadi no#1 pulak!

zoe said...

owhh insyaAllah gud news.. keep it up blogging sis. :)

Lady Milo said...

COngratulation, be strong! :-)

CeriterakuHikayatkuDongengku ^_^ said...

congrats kak elia!!!
ni yang buat kite lagi bersemangat
nak follow blog akak!!!
SUCCESS SELALU YE KAK ELIA!!!

hunny bunny said...

cgrates sis..
like yr blog vry much..

hit me back k..
http://haniefariha91.blogspot.com

Pikabdullah said...

Tahniah!! Truskan berblogger~
You're my idol!

Ana said...

yang ni tgk dah ke??
http://bizinformation.com.my/www.jejariruncing.blogspot.com

hehe... congrates!

Ana said...

yang ni tgk dah ker?
http://bizinformation.com.my/www.jejariruncing.blogspot.com
hehe... congrates!

Cindyrina (The Princess) said...

Wah! congrats Elia!

Prettywrite said...

tu lah seribu rahmat yang datang selepas 1 nikmat yang kita rasa tu hilang..tahniah elia..semoga murah rezeki aamin..:)

Siti Norhafizah said...

disebalik dugaan yg menimpa akan ada hikmah disebaliknya... =)

Amalina Azman said...

congrats aimie! hihihihiii

starr16 said...

bestnye. bile la nuffnang nak contact kite lak. ha3. takkkan terjadi pye. followers pon 2 org jer

Blog Widget by LinkWithin