Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, January 23, 2013

Featured dan review di Majalah Remaja

Dah lama tak update sebab tengah musim exam haritu. Takde masa sangat nak online. 

Semalam baru habis semua baru lega. tenang sikit nak update...

banyak yang dah berlaku.. nanti kite update satu-satu ye..

sebelum tu nak tunjuk baru-baru ni tanpa disedari blog saya di-review di Majalah Remaja. dapat tahu pun dari instagram ada budak comel ni bagi tau siap tag gambar lagi. baru la percaya dan tergagau-gagau cari senaskah. almaklumlah.. dulu ye larajin beli mag Remaja. sekarang dah tak berapa nak remaja. malu nak beli kang orang kate perasan ;p



saya dapat ranking 4 over 5. Alhamdulillah.. oklah tu. tq Remaja sebab rank my blog dan buat review. terkedu jap saya.. *lari-lari anak masuk bilik diving atas katil* maluuuu...



6 comments:

Amieynna said...

saya kah itu budak comel yang mentag gambar anda? kihkihkih..

Ernyassmien said...

woww.. best nya kak eliaa!! ^_^

aslvie adam said...

Ha...dah bace....ptutla beleknye belek cam kenal jejari jemari kt keyboard tu..hehe..

Ezna said...

Tahniah Ya :-)

Aiisyah Roseskalerful said...

bestnya dia. tahniah :-D

cik nur said...

wahhh elia cepay la update tak sbr nk tggu cerita dari elia hehehe

Blog Widget by LinkWithin