Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, January 28, 2013

New Year 2012

Salam.

NOOO.. anda tak salah baca dan saya tak salah taip.  memang tajuk entri ni New Year 2012. bukan 2013. haaa... nampak tak betapa berhabuknya entri-entri yang outdated. sampai setahun tu. yelah tak perasan gambar dan upload tapi lupa nak update. makin lama makin ke belakang. bila belek-belek baru perasan betapa lamanye entri ni duk bersarang kat draft.

oklah takyah cite panjang lebar. enjoy gambar time kami sekeluarga attend event New Year 2012 celebration that my dad's office organized. berlangsung di Ballroom Hotel Istana, Kuala Lumpur

tema untuk event malam tu adalah "Bling-bling"




Malam tu Abah dah macam driver limo bertauliah dah siap ngan topi bling-bling. macam suasana driver limo kat Las Vegas tak? heee



me and sis decided to be the "Bling twin". pakai glittered jacket ngan style turban yang sama.


aloloo.. masa ni Hana Bobot kecik je. tapi dapat mencuri perhatian semua orang kat sna sebab dia pon ikot tema bling-bling.


the Bling Twins again


Kami satu keluarga yang sporting berpakaian mengikut tema. 


Malam tu semua semangat dengan hadiah lucky draw mereka yang ada beratus-ratus tu. semua best-best.


dah la malas nak cakap banyak. kita layan gambar je la ye ;)
















antara artis jemputan SalimaAF




















Happy New Year everybody!



Tahun ni pula sebab exam, saya tak dapat nak sambut pun new year. kat Melaka je. tapi dapat juga tengok fire works.. hehe. camne sambutan tahun baru korang?


5 Surat Layang:

Aiisyah Roseskalerful said...

tahun baru untuk tahun ni pun kena menghadap buku je.. sebab 2 january tu ada exam islamic finance..huhu

cik nur said...

elia cantik je dress nur tgk suka hehehe :)

Seneorita Baharin said...

chantekkkk baju bling2 elia...meletopp :D

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

makin cantik elia skg.. :)

regards,
Unsmiley

potia casadelarossa said...

perghhh... sakan 1 family dia

Blog Widget by LinkWithin