Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, January 25, 2013

Naan cheese dan Hi-tea terbaik



Bukan senang nak dapat kawan yang suka explore tempat-tempat makan yang best dan sedap. kebetulan saya jumpa kawan yang sekepala, Az yang macam saya suka explore tempat dan benda baru..

haritu masa kami sama-sama pulang ke KL dari Melaka, Az sebut something about cheese. terus teringat satu tempat ni yang saya pernah pergi satu ketika dulu yang menghidangkan Naan Cheese teeeerrbaikk.. so far xde lagi yang boleh tanding..

since Az xpernah lagi try, saya pon berkobar-kobar nak bagi dia rasa...

kami pun pergi ke restoran berhampiran Maju Junction ni... 

nak tau sedap ke tak dan ape kelainan Naan ni jom tengok gambar.. kasi leleh sikit air liur tuu..





Cheese dia memang melimpah ruah.. sedap pulak tu. macam makan pizza pon ada! masa Az mula-mula makan terbeliak jugak biji mata dia. punya sedappp katanyeee..




benda kuning dlm bekas tu cheese mozarella yang dah standby untuk dimasukkan ke dalam naan..




tengoklah sendiri kekenyalan dan kesedapannyeee..





selain naan, ada baru-baru ni saya ada pergi satu event Hi-tea anjuran HiShop.


 Jumaat lepas, 18 Januari di Rooftop, Binjai 8, Kuala Lumpur City Center telah berlangsungnya Hishop's Launch Party. Hishop ni merupakan one stop beauty shop online dimana anda boleh dapatkn pelbagai jenis product kecantikan yang ternama dengan harga yang berpatutan.dengan slogan "HiShop.my makes beauty accessible for ALL MALAYSIANS" Hishop offers convenience, realibility and product guarantee.



event tu memang menarik plus kitorang pakai colourful pulak gi event tu. laaagii lah bertambah meriah. sambil dapat main makeup-make-over. sebab kat event ni siap ada booth atau 


ada booth dari produk makeup FCC dan Arty.


Arty Professional Make-up akan lauching kat Hishop pada 31 Januari 2013 ni. tunggu tau! tak lupa juga dari Mircoz. sape yang tak makeup tu boleh dtg dapatkan quick makeover ;)


ada juga sesi makeup show dan live performance. Emcee untuk event tu bukan calang-calang, Linora Low (Red.fm annoucer)


the best part adalah ofcuzzz the goodies yang banyakkkk dan best2.. goodies dalam tu worth of RM200 setiap seorang tau.. tengoklah!


memang teruja sangat macam budak buka hadiah besday. tapi yang ni goodies dari beberapa pihak yang terlibat dalam Hishop ni. suka sangat product dari Touch In Sol especially Toc Toc Toning Capsule Base, Feel Like Honey Moon Skin Base and Pure Dew Water Drop BB Cream.
  haa.. nanti ada masa kita buat review produk-produk yang saya dapat ni k? tungguuu...





disebabkan masing-masing sibuk dengan urusan tersendiri, time event camnilah dapat jumpa para rakan blogger dan catch up. sebab tu saya suka pergi event. dah start cuti sem ni insyallah akan lebih kerap ke event-event lepas ni ;)

btw, jangan lupa singgah website http://www.hishop.my/ ni tau! mereka ada discount 20% off sempena launching produk mereka ni. cepat.. lambat tak dapett . sampai 31 Januari ni je;p


*DISCLAIMER: This is a sponsored post

7 comments:

ArELeEz said...

eh, redmummy & abg naralah! cayalah..! ;)

faY said...

Shawl cantik!

Aiisyah Roseskalerful said...

xsuka makan cheese.. huhu

Cik Shyra said...

Wooo.. Nan Cheese terbaik elia!!!
haris ku cari kerana fav ku...
Thanks for the info elia..

:)

Keep in touch!

Pendekar Berkuda said...

singgah melawat blog ini dari Sepetang Bersama Blogger Denaihati...

lama tak menyinggah sebenarnya...
kenangan lama kot...

hehe...

semoga semakin tabah dan kuat serta lebih berjaya... Amiinn...

Pendekar Berkuda

Leeza dayasari [santai leeza] said...

amboi2..... seronoknya.. hehehehe

cik nur said...

seronok kalo dapat gi event kan elia :)

Blog Widget by LinkWithin