Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, January 2, 2013

Pensyarah Uitm KBM Terbaik


Assalamualaikum...
sorry tak dapat nak update panjang2 sebab masih lagi dalam musim final. lagi beberapa hari je lagi nak start first paper. 

rasa macam sekejap je dah nak habis dah sem tiga ni. pejam celik pejam celik dah hujung sem. dah nak exam. rasa cepat je masa tu berlalu. sepanjang sem pertama kat kampus Bandaraya Melaka ni memang tak disangka kami dapat lecturer semua yang best2 je. memang terbaiklah.

masa awal sem biasalah semua lecturer nampak macam garang je. strict je. tapi lama-lama we blend well. 
masa ujung-ujung sem ni lecturer2 KBM ni makin sweet plak ngan kitorang..


haritu lecturer QMT saya yang pada mulanya nampak garang dan strict sampai kami semua kena hafal ejaan nama penuh dia siap dengan bte lg sebab takut kena tolak satu markah test atau kuiz kalau salah eja. tapi satu hari dia bagi jejari jagung macam yang kita selalu beli time sekolah dulu. terus mengimbau ke zaman sekolah dulu..



lecturer subject Personal Development pon tersangatlah sweet bila last class dia bagi stik jejari jagung (taktau nape semua nak jejarijejari je skrg ni ken;p)bercoklat siap dengan note congrats sbb dah grad diploma baru-baru ni.. auww... sweetnye.. dia siap bagi kad jemputan perkahwinan dia lagi. auww.. baik kan?



paling tak sangka lecturer Finance kitorang yang agak senyap and strict tu on our last class and lepas abes test2 dia siap bagi kitorang kek! the best part she baked it herself! auuuwww... suwiiitt sangat~!






siap tinggalkan note jugak that says
 "Dearest class 3D, wish u all the best for your finals"

auuwww...



cantik bukan? sedap ke tidak?

u be the judge of that.. by looking at this


\

tak lupa juga kenangan manis makan pizza ramai-ramai on our last class. 




meriah tak tergambarkan. ni lecturer yang muda and comel kitorang. yang pakai spec and berselendang pink tu. kena bagi description sebab dia memang akan tenggelam bila bergambar dengan student. sebab lecturer kitorang banyak yang kecik2 je.

lecturer yang sporting bergambar macam-macam gaya dengan budak kelas ktorang yang havoc ni. ;)



moral of the story, dont judge a book by its cover dan jangan cepat menilai orang hanya dengan 1st impression terhadap seseorang tu. looks can be pretty deceiving.

 hehe. padahal konklusi sebenar yang cuba disampaikan ialah lecture kat KBM so far semua yang best2.. jangan jeles ;p

p/s: doakan saya dapat jawap segala soalan paper final yang bakal diduduki lusa ye? tq dan semoga Allah memberkati kalian :)

10 Surat Layang:

Azie Azman said...

lecturer uitm memang semuaaa best and sweetttt..akhir sem je, buat jamuan la belanja la..i pun saaaayang lecturer uitm :D

AtieAbid said...

pergh! punya best dapat lecturer mcm tu kan..

kadang lecturer ni kat kelas je garang..tapi bila jumpa personal, baik pulak kan..

Cetul^ La La said...

hahaha,,, saya memang strict...dan garang,,,, dan bedah,, hehehee
;p
good luck for ur finals tau!
all da best
:)

syazwani 'atiqah said...

lecturer kbm mmng best...
good luck final exam...

Aiisyah Roseskalerful said...

wah, baiknya lecturers kak elia :-) saya punya pun, last class, lecturer management belanja students nasi tomato ayam merah.. sedap! hehe

cik kedondong said...

Cetul..dh ckp dh..hang mcm student

ASLIZA said...

hahahaha.....CETULLLLLL.....mana kau mana kau????sebab teruja ngan ko aku tertaip komen kat sini...hohoho

Cinta Misteri said...

Klau dpt lect yg best mmg best la kannnnn....

Lama tk nmpk biskut coklat jwjari tu. Panjang mcm pembaris panjang kannn

aalifah said...

Lecturer Finance Elia tu my batch mase study overseas dulu. Dia memang rajinn baking. Hehe best!

aalifah said...

Lecturer Finance Elia tu my batch mase study overseas dulu. Dia memang rajinn baking. Hehe best!

Blog Widget by LinkWithin