Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, May 7, 2013

Berita baik untuk pengguna Maxis/Hotlink



Laiii... laiii...



peluang baik yang tak patut anda lepaskan...



Elia baru je dapat tahu yang ada offer baekk punya untuk pengguna Maxis/hotlink kat luar sane..



lagi-lagi buat korang yang suka tweet ni.. tweet sana tweet sini... yang jenis ape buat dan apa yang difikirkan pon nak tweet, sampai nak buat ape pun rasa tak syok je kalau tak tweet tu haaa.... ni memang makanan korang la ni ;)


macam saya, kalau sehari tak tweet rasa macam tak tenang je. menggeletar je jejariruncing ni nak post pasal keadaan KL yang jam atau pasal kepadatan kelas atau pape je la kan. paling kerap update pasal blog entry dan keeks terbaru

:: ngah syok shopping pon sempat tweet dlu tau::

 kadang-kadang tu berkira-kira juga nak tweet sbb risaukan data limit. ada macam some of my friends pakai sesetengah telco ni lagiii la berjimat cermat (kedekk pon ade)sebab telco tu menawarkan access twitter tapi untuk limited time je. berapa jam je kot. dalam tak sedar, cepat je masa berlalu dah xleh nak tweet. kite dok sedap2 beborak kat tweet tup2 orang tu senyap. rupanya dah xleh nak tweet dah. potong betul kalau camtu kan? lagi-lagi kalau diorang boleh access sesetengah browsers jer. laaaagi potonggg!




tapi.. dengan maxis/hotlink, korang boleh ber-twitter dan access mana-mana browser selama 24jam sehari sampai muntah hijau!hehehe ;)




Hotlink/ Maxis kini menawarkan peluang keemasan untuk korang tweet 24/7 dengan kadar PERCUMA..

FREE!! tweetlah sampai lebam. tak kena charge pun. haa.. suka tak? suka kannn... suka kannn



Caranya mudah je.. korang boleh access Twitter dari mana-mana web browser melalui telifon korang. (mobile.twitter.com)



Korang boleh tweet sepuas-puasnya sampailah tarikh 15 Julai 2013 ini. haaa.. lama tuuu..




 keistimewaan ini terbuka kepada semua pengguna perkhidmatan Maxis dan Hotlink.



 tiada sebarang subscription diperlukan. haaah. senang banyak. tak ada nak susah-susah. pergi layari je ke (mobile.twitter.com) melalui HP anda dan enjoy gunakan Twitter secara percuma..



Untuk sebarang maklumat lanjut, layari : www.hotlink.com.my/freezone


Blog Widget by LinkWithin