Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, May 9, 2013

Parody Psy - Gentleman


Haritu masa dalam kereta boring-boring terdengar lagu Psy yang baru ni. 
pastu bila diamati betul-betul rasa macam dia sebut "alangkah mulah heyy" je past corus tu.

so dalam dok gurau-gurau tu tetibe datang idea nak buat parody ni.
dlm masa xsampai 10min je kitorang reka lyrics dia. haha. memang crack.
lepas dah ready terus record keek. 

kemain lagi nak hilangkan kebosanan travel kat highway kan? Mak yg kat sebelah dok menahan gelak je dengan perangai anak dara dia dan si kawan baik yang sama gile ;p





p/s: part last tu memang spontan main redah je solo hakak kekdahnye

6 comments:

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Ezna said...

Comeynya.....akak dengar alangkah murapek.....ala ala merepek Je bunyinya....ye x? Hehehe.....

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

iu-hazirah said...

salam perkenalan
done follow

http://www.iuzira.com/2013/05/my-doodle-dah-siap-by-munirah-mn.html

Purnama Malam said...

Comel! Comel! Cute!

Blog Widget by LinkWithin