Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, January 29, 2014

Blog-a-thon

Assalamualaikum.. haaa..

Apa habaq semuaa.. sehat ka?

Lama betul blog ni senyap sunyi je kan? Almaklumlah haritu kak jejar busy gila babas sebab last semester kan.. banyak gila benda nak kena buat.. sampai terabai blogku yang tersayang tercinta musyuk masham ni..huhuhu

Serious banyak gila benda yang dh jadi sepanjang saya tak ber-blog ni.. tak sabar rasanya nak share ngn korang. Gambar beribu-ribu tau nak share kat korang semua..

Walaupun cite yang dikira basi pon xkesah lah..

Rasa nak buat blog-a-thon lah!

Ala2 marathon.. kalau tengok movie ada movie marathon.. ni kire blog marathon lah!


Elia nak update blog bertubi-tubi sampai korang pon muntah lah nak baca.. tp dont worry.. elia try kurangkan menulis but more on pictures k?

I know uolls memang suka tengok tengok gambar kan...

Sementara tinggal less than a week before i start my practical ni. Mau kasi hentam blog sampai lebam. So bare with me k?

Hope korang sudi la baca entri2 ku ini ;)

So stay tuned okayh?!

2 comments:

Kakcik said...

Waalaikummussalam.

Welcome back Elia. :)

Ezna said...

nampak cute jer gambar elia...:-)

Blog Widget by LinkWithin