Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, January 29, 2014

Super Cute Cooker

Kalau duk asrama atau rumah sewa memang standard la kan masak pakai rice cooker.

but like myself ni tak tau la nape sangat attach dan tertarik dengan benda-benda cute ni. dari takde niat nak beli jadi terketaq ketaq nak beli. macam kanak-kanak nampak tora tora dan dia nak toys dalam tu.

Macam elia pulak haritu(dalam setahun lepas ;p) tengah jalan jalan ntah cari ape tah. tetibe ternampak periuk cooker yg cute tak hengat ni



harga dia pon murah. dlm rm80 camtu je kot, tak ingat sebab dah lama sangat ;p

dah la kecik, comel, colour pink lak tu!! adoyaiii... tak boleh tahan betul.. teruslah saya decided untuk beli



ololoooo.. comel je dia jeir lidah. ototottt... ;P



serious comel tahap gaban. bila dah ada periuk comel ni memang makin rajin la empunya diri ni memasak. tapi masak yang simple-simple je la. biasalah bujang kan...


periuk comel ni sangat berbakti sepanjang saya dok hostel and rumah sewa ni. macam-macam juadah dah masak dalam ni. 

now bila dah habis study. periuk ni simpan dalam bilik. agak2 lapar tengah2 malam tapi malas nak kua. masak je dalam bilik. heee.. jangan marah haa.. its just too cute to ignore ;)



1 comment:

Kakcik said...

Sangat2 comel. :)

Blog Widget by LinkWithin