Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, September 22, 2015

Cool or Drool? Penyangkut botol di seluar


Assalamualaikum..

seperti biasa saya suka scroll or browsing kat website online shop dan selalu jumpa produk yang buat kita fikir macam "eeeerrrr" ataupun " wahhhh"

yang terbaru ni saya jumpa benda alah ni:


 




Trousers Bottle Suspenders
Out traveling and tired of carrying your bottle of water all the time? Get the Trousers Bottle Suspenders! Hook it onto your belt or backpack. With the bottle suspenders, all you have to do is hook it on and you're good to go. You won't go thirsty again!
Features:
  • Allows you to carry water bottles with ease
  • Clips water bottles to belt, pants or backpack
  • A must have item for outdoor and sport lovers
  • A great accessory for hiking, camping, traveling, fishing, etc.
  • Compact and lightweight
  • Will not add to the bottle’s weight
  • A good way to re-use water bottles thus saving our environment 
  • Can fit most plastic water bottles
  • Strong enough to hold a full bottle of water
  • Easy and convenient to use
  • Material: plastic
  • Size: 14.5cm x 5.5cm
  • Colors given out randonly

haaaa.. amacam? kreatif tak? hahaha... yang ni memang honestly saya rasa macam eeerrrr.. perlu ke nak menyangkut kat seluar? dah macam walkie talkie lak nak gantung kat seluar.. hehehe. lawak. lawak

papepun harga benda alah ni RM5. so berbaloi tak nak beli? heeee.. what say you?

source: milkadeal


2 comments:

sheila arshad said...

nampak cool je. cuma takut material tu tak cukup kuat utk support the weight.

Nurfaezah Abdullah said...

takut berat kalo bawa di pinggang..

Blog Widget by LinkWithin