Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, September 21, 2015

Sakitnya tuh di sana sini


Monday blues.
Sesetengah orang tak suka hari Isnin.
Myself? I have nothing against Monday
tapi.. harini memang saya tak suka
tak suka.. tak suka.. tak suka!!
kenapa? haaa.. ni nak cite
sebab im in pain.  agonizing pain!
sakit apa?


sakitnya tuh di sini sini dan sana.
pendek kata macam-macam ada. PMS, gusi and fever.

PMS - biasalah sakit pompuan tiap2 bulan. sakit pinggang lah, mual-mual lah dan cramp lah

Gusi - Ni tak sure sakit gigi ke gusi. tapi memang sakit dah lama. dekat sebulan. tp belum ada masa nk p dentist. takut pon ada. sakitnya mak aihh... minum air sejuk sakit, minum air panas sakit, makan sakit, dok saje pon sakit.. adoyaiiii..

Fever - ni fever bukan Saturday Night Fever. tapi fever as in demam. bila demam ni biasalah.. mesti ade tiga sakit berangkai. Selsema, batuk dan sakit tekak. pening and seram sejuk tu datang on and off. hee. 





:: Gambar tiada kaitan, since ni je gambar cebik/sedih yang ada.. :::


Even keadaan kesihatan yang macam macam sakit ni, tetap gigihkan diri gi keje. bukan ape. malas la nk MC hari isnin. paling tak suke gi klinik hari Isnin sebab nanti doktor macam sinis je ingat kita buat-buat sakit or malas nk gi keje.

lagipun dah lama dah demam ni.. dekat seminggu. tapi malas nak layankan sangat sakitnya. nanti lembik, tepu and memerap je keje. so kena lawan the tak-larat-ness! hahaha

 sebab kalau dilayan. dan lagi lagi bila ada yang melayann... haaa.. macam ni nanti jadinya..
 
mulalah cengeng, manje and memerap je macam budak atas nih.. sobs sobs..heheheh.. *larikkk*

btw, sekarang tengah musim demam and macam macam jenis penyakit. Jerebu pulak kan.. so korang yang kat luar sana tu do take care of your health and drink plenty of water k?



posted from Bloggeroid

No comments:

Blog Widget by LinkWithin