Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, February 12, 2016

Gambar Konvo Degree Ditemui


Dalam Elia dok godek godek laptop ni. terjumpa gambar-gambar time Konvokesyen Ijazah Sarjana Muda haritu (Dec 2014). tak banyak gambar yang diambil sebab masa tu pon masing-masing rushing. lagipun banyak gambar focus amik dekat studio (tu pon tak tau mana pergi gambarnya.. huhu)

Jom layan je gambar yang ada..


Ni gambar lepas ambil sijil/scroll Degree tu.
terlampau ramai orang.. nasib jumpa segelintir classmates. sempatlah berposing campak topi macam kite selalu tengok orang buat tu.. nak jugekkk



Ada lah jugak gambar kenangan dengan rakan sekelas dan seperjuangan. 
diorang ni best dan havoc!

Even sekarang masing-masing dah ada haluan sendiri pun kitorang 
masih aktif berhubung dalam group whatsapp.



Alhamdulillah semua berjaya mendapat segulung ijazah. hasil penat 
lelah struggle kat KBM for two years.


Sepanjang 2 tahun study Degree kat UITM Kampus Bandaraya Melaka ni lah saya berpeluang kenal my two closest friends- Finh dan Az. (The Joyahs)
Macam-macam ragam, pengalaman, suka, duka yang kitorang lalui sama-sama. Kalau lepak and kenang balik, sampai esok pagi pon tak habis cerita. 

Pendek kata, kenangan study kat Melaka lah kenangan zaman study yang paling saya suka dan treasure. kawan-kawan tak ada yang jenis tikam belakang, talam dua muka, jenis yang ambil kesempatan dan yang busuk hati. semua baik dan happening!

Kalau diberi peluang nak repeat study pon aku sanggup asalkan kat KBM dan dengan diorang yang sama.. hehehe.. boleh ke macam tu? ;p

3 comments:

HANIEZAFRI said...

eh..pic konvo...farah pun ada heheheh

Rizziela said...

saya pun sebab ada dlm frame.. kalau x .. x tau kat manalah gambar2 semua

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

Fida ada gak la gambar time sekolah dulu tapi time konvo tak dak..sebabnya u pun x masuk..macam mana nak ada kan...hahaha..Senda gurau di petang yg sendu

Blog Widget by LinkWithin