Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, April 2, 2011

PENGUMUMAM: Pemenang Contest Jom Jenjalan dengan Jejariruncing!

Holla semua.. seperti yang dijanjikan...


PEMENANG CONTEST JOM JENJALAN DENGAN JEJARIRUNCING ADALAH SEPERTI DIBAWAH...



..
..
..
..
.

jap2..sebelum tu nak cite dulu.. punya la susah saya nak decide pemenang2 ni..sebab kata nak 3 je.. yg applynye 5O! tapi punyalah banyak kali shortlisted.. dari 20 ke 10.. baca2 lagi.. pastu dari 10 tu 5.. pastu 7.. pastu lapan..pastu last2 jadi 5.. so TOP 5 PEMENANGNYA IALAH...


(susunan secara rawak je tau.. xde ranking.. smua best!)


1. http://hakimlifeisastory.blogspot.com

ni pemenang lelaki tunggal kita..mamat ni memang sempoi la.. blog dia pon sempoi la.. tak kusut cam sesetengah blog yang penuh dengan widgets segala bagai.. tapi pengisian not bad.. paling suka baca dia punya top postss.. hehehe ;p




2. http://akusukemenulis.blogspot.com
this is a new blogger(new la kot..kan..kan?) tapi from my point of view saya rasa dia ni leh gi jauh.. dari segi blog dia memang sempoi.. tang lagu dia justin bieber tu mmg the best la.. template simple and sweet.. cara penceritaan dalam blog dia pon best dibaca.. keep it up yeah?


3 .http://loveiralicious.blogspot.com
Ni satu lagi blog yang sempoi tetapi cute.. suka header dia.. pic miley cyrus time kecik n now.. n suka font blog dia.cute! love is in the air ek?? hehehe..



4. http://fareesza.blogspot.com
ni pulak seorang blogger yang sangat baru dlm industri blog ni(wah ada industri ke?)..tapi dia ni pon ada potensi nak naik.. cara penulisan dan isi blog dia pon not bad. :)



5. http://aynayobpunyebelog.blogspot.com
oowwwhh... ohh... i love this girl.. Ayin kn? aritu tersilap nama ayna plak..hehe..but i suke sgt blog this cute girl.. cuz dia ni boleh dikira my among my huge fan gak la.. banyak dalam entry dia refer to my blog.. so this is the time to help her back.. so biar ramai lak tgk blog dia..but serious.. blog dia best =)

OK...

dah cukup 5..

eh.. nanti2... it doesn't stop there..


kita ada something extra special..

selain 5 insan terpilih diatas ni..

diantara 50++ peserta contest ni, saya temui 2 insan yang sangat istimewa dan unik.

so dengan ini saya tampilkan dua blogger dibawah..

both are very inspiring..

http://mohdsukuribrahim.blogspot.com/

http://eamienornatsha.blogspot.com/


Tahniah kpd semua pemenang... rasa nk buat lagi je contest camni.. tapi kena tunggu time cuti sem nanti lah ye??

Wanna shine like Edward Cullen under the sun? Well, #EsteeDermal will get u just that! RM38 at #MilkADeal

17 comments:

syafiqsulaiman said...

kita takde..
huhu..

kita pon peminat awak n apex..
next time k..
dtg la lawat blog sy

im fhy.. said...

dulu 1st time follow,follower bru jek 1k.now da 12k..congrats!hidup uitm mache!send ma regards to k.fahmi..:))

Muhammad Khairul Fahmi said...

wahh...lama tggu sapa pemenang kontest ni..hehe
btw congrts kpd suma pemenang =)

GadisKechil said...

omaigod. thanx sangat sangat. terharu sampai rasa nak nangis :)

HaKim is MiKaH said...

terima kasih daun keladi...saya sungguh gembira sehingga tanpa sedar yang ketika itu tengah tidur sambil tersenyum,saya menaip satu entry khas untuk meraikannya..... :) hehehe


http://hakimlifeisastory.blogspot.com/2011/04/perasaan-aku-bila-diumumkan-menjadi.html

jaa64 said...

tahniah kpd pemenang!!!
kita xde pon ;(

nanti buatlah lagi..hehe

Mira Amirudin said...

tahniah everyone;)

Han Alfi said...

wee.. xtersenarai..
congrats to all the winners!!
:)

hanchrysanthemum.blogspot.com
mari singgah kpd winner2 & all :P

CikanoT said...

sedih tak sempat nak join T_T...btw congrats untuk pemenang =)

Izyan Masri said...

OHH TIDAK.JELESNYA BACA ENTRY NI XD

wannurfazrini said...

tahniah kpd pemenang :)

miss minn said...

bila lah saye nak menang pulak. masuk contest tak penah penah menang!

NUR FARIZA UMAIRA said...

elia,rasa nk hug u la..ooh,mmg x sangka sgt2..thanks1000x, elia..patutla bila bukak blog ari ni, tbe2 tgok follower dh bertambah..elia,thank u so much..

hidup industri blog..!!

Mohd Sukur Ibrahim said...

jejariruncing memang best...terima kasih ya...!!!
teruskan dengan sikap rendah diri anda..

ateefasushi said...

eh,eamie nor natsha tu cousin saya!
OMGOMG. btw syasya ada kat Mekah, tengah buat umrah :D

Eira Affens Cullen :) said...

kak eliaaa , thanks kak ! serius terkejut gila , huhu :)) adik hargai sangat2 :))
semoga kak and abg fahmi kekal hingga ke jinjang pelamin :)

NabilahAsyiqinAshari said...

thankyou kak elia. sorry sys, i just got back home from mrsm tgb. so, baru tau :)

Blog Widget by LinkWithin