Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, April 27, 2011

Elia sumber inspirasi siapa?




fuhh..penatnya.. tadi baru selesai paper Malaysian Economy.. yeay..yeay.. esok last paper.. tapi esok ada 2 paper sekaligus.. Banking Operations ngan Business Communication.. Wish me luck k guys? saya perlukan doa-doa anda..


Tadi masa otw nak balik bilik tadi saya dapat satu notification fb kt bb ni. someone have forwarded this link. an article from blog Suara Sukan 1Mas



boleh baca artikel sepenuhnya di SINI


::Aiyaa.. nama kite dalam i/c memang Aimie Harmelia la.. ape nama komersial pulak..penat mak kite fikir nama kite sampai 2 minggu tau..hehehe ::



terubat sikit penat lelah study time final ni bila baca artikel ni.. =)



::Ni pic after game yg kltn menang 6-0 menentang Felda Utd::

ok lah,.. nak sambung study.. bubbye..!!

tak sabar nk cuti..boleh update blog bebanyak!!

39 comments:

encHIx laNDax said...

HAMBOIHH! sweet gitu! ahahha! pendorong dan inspirasi ye kak!ngengeh

.izzatul.hazwani. said...

woo suwet jugak ek KFCM ni ..kah3 ..
utg kak elia kan...

nwy.. goodluck lagi dua paper sy doakan kak elia mudh jawab smua soklan tu :)

nnti kak elia post gini plak kat blog&fb "selain family KFCM la sumber inspirasi saya dan selalu memberi smgt serta motivasi kpd saya"
heheh

.izzatul.hazwani. said...

woo suwet jugak ek KFCM ni ..kah3 ..
utg kak elia kan...

nwy.. goodluck lagi dua paper sy doakan kak elia mudh jawab smua soklan tu :)

nnti kak elia post gini plak kat blog&fb "selain family KFCM la sumber inspirasi saya dan selalu memberi smgt serta motivasi kpd saya"
heheh

aynadys said...

Comelnye pakai tudung :)

KuNanGKuNanG said...

makin cun la....:)

zuwaidah said...

moga2 esok boleh hadapi kertas exam, (sekali dua yeeee..fuhhhh)
syukur khairul fahmi tak pernah lupa pada elia kan.

aryIn said...

gud luck kak aimi..:)

☂ LIYA LIYOO ◕‿◕ said...

waaa...bertuah elia ade orang pandai appreciate u :)

waneeza said...

waaa da mkin kuwus r..truskan usaha utk krus,cntik3..=)

fiezah solehah said...

sis, sama la exam paper ECO tadi, hehe... wish u good luck sis... Fiezah pun ada paper lagi but for tomorrow and this saturday, huhu~

cik fza said...

makin cantik kak Elia lepas bertudung. so sweet. all the best kak Elia. :)

nanakimie said...

comey&sweet..hehe..nmpk lg slim lah:)

lily lotus said...

congrates kelantan! byk betul 0 diorang bagi

dd.hasnidar said...

ololololo..sweet betul..:)

Chieda Hafiz said...

Gud luck adik Elia! Semoga dpt 4 flat! huhuhu.. cantik pakai tudung :)

LittleGurl said...

sis syg!!!u look more pretty and beautiful laaaaa bile pakai shawl!!!keep it up k!!luv u and apek!! ;)

Na @ Cik Nana said...

Sweeettttt sangat!!!...
Gud Luck Deq :-)

rahman latip said...

gud luck elia..keep bllogging =)

aesh came said...

all the best..hehe yg penting doa..

ShashaCatering said...

Lama tak dapat tengok entri baru dari Elia. Terima kasih for updating.

Ya, saya doakan semoga u berjaya dengan cemerlang dalam final exam ni. Amiiiinn... ;)

Aida Zafirah said...

good luck tau...saya dah habis exam dah...:)

sue-rikko-punye-jantung said...

akak,, gamba yg 1st tu,, very nice shawl..
jenis ape ek? comey2,,
suke akak..
:D

Diyana said...

kak elia pakai tudung sangat comel =D

Mrs.TNAN said...

comey la kak elia pkai tudung...sweet g2 lorhhh .... =D

Nur Farah Hani said...

selama ni silent reader jerk..

tapi arini nak cakap sist cantik sangat bertudung.. sangat2... :-)

may both of you sentiasa bahagia ..sentiasa ..and good luck for da final.. ;p

mynameissyakila said...

elia pakai tudung jenis cenggini cantik la. comeyyy sgt..hehe~ suka tgk.. muka nmpk lain.. :))

hazwani said...

sweey nyer..mkin lama tgk akk ni, mkin lawa la..lagi2 dengan imej bertudung ni...truskan k..syg akk!!!

SumBody Me.. said...

jenjalan sini :)

nana_picanto83 said...

saya pon.. sabtu neh last paper BEL @ uitm sg petani... hurm...wisau 3x

.m y z. said...

wah cantik sis pakai tudung!

good luck sis! :D

Izyan Masri said...

KIHKIH.BOLEH PULAK DIA CAKAP TAKTAU NAMA BETUL KE KOMERSIAL.LAWAKNYA WRITER TU XD

MerLe said...

sweet~ =) makin lawa dengan bertudung

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

so sweettttt =)

Noor Hanisah Mohd Ishak said...

cantiknya akk..
suka sgt tgk akk pakai tudung.
tu yang tetiba rajin nak leave comment. hehhe.

Mira Amirudin said...

sumber inspirasi..sweet2 ;)
gd lusk for ur exam sis!

@e_da said...

elia sgt manis bila bertudung

Elia Si Jejariruncing said...

tq semua..elia doakan korg pon berjaya dlm exam

chipschips said...

hai sis...seriously u look beautiful pakai shawl and style yg begitu..better dr yg tak bertudung..seriuosly sy pun peminat kfcm take note yer walaupun dh berkahwin..tp semakin berminat lg biler tau dia dh bercouple dan markanya baik hati dan such low profile person..hopefully hubungn kowang berdua kekal ke syurga..amin!! keep update okay...

Aliyah Hasan said...

alahai cute+sweet akak pkai tudung !! :)

Blog Widget by LinkWithin