Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, April 29, 2011

My Incik Apex dah pandai merajuk


susulan entry sebelum ni.. dua tiga kali juga my incik apex perli kite


"elia sumber inspirasi siapa?"

bila saya buat bodoh je dia tanya lagi


"elia sumber inspirasi siapa?"


saje je dia nak perli kite ye.. so saya buat bodo lagi.. buat2 xdengar


"haa... yela.. dia je sumber inspirasi kita. dia kita tak tahu la.."


waahhhh.. dah pandai merajuk dah skarang ni..

yela.. kita ni bukannya ada org nak interview untuk buat artikel macam dia tu..sape la yang nak amik statement kita ni..

takpelah.. demi my incik apex, saya nak buat la statement jugak

ececehh.. feeling2 konon ada org interview la.. hahaha


"selain keluarga, Fahmi merupakan sumber inspirasi dan tulang belakang saya. dia sentiasa menyokong apa saja yang saya lakukan. Dia menyokong minat saya dalam penulisan blog dan dia juga sangat memahami tugas saya sebagai seorang pelajar. Dia sentiasa memberikan saya kata-kata semangat dalam menuntut ilmu dan menempuhi peperiksaan. Fahmi juga akan memberi saya ruang untuk mengulangkaji pelajaran jika perlu. saya beruntung memiliki seorang teman lelaki sebaik kfcm kerana kami sangat serasi bersama. selain sebagai teman lelaki,Fahmi tak ubah seperti teman baik saya sendiri"


haaa.. ok x? sape2 nk amik statement ni amik la. but make sure buh credit to my link la ye;p

harap orang tu tak majuk dah la..


currently saya tengah tunggu my mum datang kb malam ni. tak sabar rasanya nak bawa dia jalan2 area kb and bawa jumpa keluarga si dia. sabtu ni lak kitorang nak g tengok bola kltn lawan kl.. hehehe. xtau lak nk sokong mana. pastu barulah kami dua beranak akan bertolak balik ke kl drive bw balik my car. kena bw balik sebab banyak urusan yang kena siapkan. senang nk ke hulur ke hilir..


doakan mak selamat sampai dan dalam keadaan sihat sepanjang perjalanan.. sementara tu jom layan gambar kitorg time pas game ngn felda haritu



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

60 comments:

Admiral Hafiz said...

comeynye korang berdua...


Entri Terkini: Blog Admiral Hafiz Kini Dikenali Sebagai ....Jeng Jeng Jeng!

iza zaty said...

okay. akk mmg lawa pakai tudung tau :) SUKA !

.izzatul.hazwani. said...

haaa..kire okeyla kan .idea yg sy bagi haritu..hahaha

miss univesal QnF said...

so cweet la :D semoga kekal hingga hujung nyawa membawa ke syurga amin

cik najihah said...

kiutla korang ber 2 :)

y u y u Z u l a i k h a said...

grrrr! comel nya dia bertudungggg!

AieeN said...

http://blogcintafaza.blogspot.com/2011/04/aku-pakai-jubah-wei-belanja-mek-makan.html

bile agak nya dpt jmp kamoo lg..hee

Elia Si Jejariruncing said...

iza zaty:thanks..br je berjinak2 bertudung ni

izzatul: tu la..hehehe

miss universal: thanks..amin

najihah: tq

yuyu: awk lg comel

Inche Vampire said...

hoho..mesti inche apek senyum sorang2 bila baca entry ni. dia senyum je la kalau baca kat tempat umum, kalau baca sorang2 dalam bilik mesti dia dh suka tahap guling2 sambil gelak.

haha. betul! dia mesti appreciate punya la. haha. tak tahu la kalau dia tak buat,. tapi inche vampire ni memang buat cam gi tu kalau ada girls buat cam gi ni. hee..

L.e.e.z.a said...

cantik elia pakai tudung.. manis! teruskan yeee ^_^

❤ Zulaika Nasir ❤ said...

sweet+cantik elia bertudung :)
sangat sweet ELIA&KFCM ! :D

Rozuan Ismail said...

amboi!mesra sungguh diorang ni.hehe

Syazana Nordin said...

sweet r both of u..hope bhgie 4ever..=)

nasr said...

eh da lame ke da pakai tudung?? syukur Alhamdulillah.. tahniah!! bertambah² lawa. padan! pasti mak abah, en apek suka sesgt.. :).. semoga emak cik jejari slmt sampai.. amin.. :)
*en apek merajuk² manje tu. hehe

Ilhamny.com said...

hahaha..tomelll..tomelll

NOOR FATIN said...

hahaha majok pulak. tapi comel. weeeeee cepat2 kwin ya elia! :)

cik ida said...

uit..elia...nampak kurus la...

najwa's said...

ye la elia, comel giler kamu bertudung. :) suke, suke.


jom tgk : http://najwahazwani.blogspot.com/2011/04/mesin-masturbate-perlu-ke.html

aryIn said...

secocok la elia ngan fahmi,colour pum cam same..wah2....merah gitu..:D

MiSz eiN said...

alahai so sweet!!
:)

anyway, awak lebih cantik bile bertudung
sy doakan semoga elia kekal bertudung
amin...

honey roses said...

kak elia memang cukup manis bertudung. :)

fiQ da 'loLLy said...

alalala comelnye apex merajuk ! hee;))
btw kak elia sgt sgt comel bershawl !! ;D

jaa64 said...

sweetnyer..heee

btw, nice scarf :)

nurkaloi said...

eliya::: xtlly kaloi taknak punn skong kfcm uh...org kelantan ngan org nogori 9 takkan ngam hahahah

tapi lau kfcm men tuk mlysia kaloi layan jer oke...hehehe

btw...santik lagi pkai shawl like sekarang...kaloi pun ngah berjinak2 ni pkai tdung ehehe

lady_choice.blogspot.com said...

Apek majuk tue nk manja2 ngan iya tu...:)
sweet iya pki tudung.....mudah2an diteruskan....AMIN

faiqah faiq said...

akak..cantik pakai tudong toe..:))

Miss Anis said...

wahh sweetnye...hOpe bahagia....

nuradilarozali said...
This comment has been removed by the author.
Polaris Girl said...

Cantiknye Elia pakai shawl.. Hehe.. Goodluck in ur exam, k... :)

NORANIZA SAFIEE @ nora safiee said...

cik elia seswai la pkai tudung..comel gitu..sius xtipu!!..nampak manis jer..berubah demi kebaikan xpe :).. oh dont 4get 2 follow me..lma dh follow blog ni hehe :)

hani syamsul said...

sweet gila :)

♥♥LiSsA♥♥ said...

kak elia comel la:)

teh fatihah said...

sweet nyo duo ore nih..
moga bahgia sokmo..amin~
yeahhh!!

chikova said...

santek nye elia kai tudungggggg, ingt awek mne tdi,hihih :)

Missara said...

sangat romantis..hehe

rahman latip said...

ala..kena la elia amek hati dia jugakk...baru la dia rasa dihargai kan..pape pun suka penulisan kamu =)

^^nu[dd]yra^^ said...

comel nyer elia bl bertudung =)

Aida Zafirah said...

Okey...sangat2 comel...:)

Aida Zafirah said...

Okey...sangat2 comel...:)

pika pikot said...

kak elia , you are so sweet :)
kak lagi bertambah tambah lawa bila pakai tudung .
kak elia , ape kata kak elia edit balik kak elia punya blog . bg kemas kemas sikit , baru nampak comel mcm kak elia . hihi . saya harap akak faham . anyway . I LOVE YOUR BLOGGG <3

hani said...

peh..kak elia nampak dah kurussssssssss...bertambah2 cun haha

missNick said...

Eliaa kamu sangat cantik bila bertudung...sweet and both of u pun sweet hehe. Hope korang berdua bahagia selalu ok. Good luck in your study...nanti boleh kawin cepat n jadi ore kelate :P

Jom baca my new entry psl kisah dulu2 http://diarymissnick.blogspot.com/2011/04/teringat-zaman-muda.html

Fatin Faheyma said...

akak elia nmpak lebih gojes bile brtudung!!!! mmg cute sgt2!!!

Fatin Faheyma said...

waahhh!!! akak elia nmpak gojes bile brtudung!!!! akak nmpak cute sgt2!!! >______<

MerLe said...

hehe,,boleh plk nk ngajuk..pape pun..comey elia btudung.. =)

Layley Honey said...

akak pakai tudung CANTIK SANGAT SANGAT !

ShashaCatering said...

Cik Apek pun boleh buat blog sendiri gak. guna jer blogger ni dan tulis jer apa2 yang dia suka.

Pasal elia ke, pasal bola ker, pasal tempat dia pegi, pasal peminat, oooiiii byk sungguh, mcm2 boleh tulis. Cepat la tulis, boleh ker?

Ada masa tulis la, takder masa takper, nanti bila ada masa boleh tulis lagi.

Camner Cik Apek? tulis la.
Kami sumer tertunggu-tunggu ni.

Elia, semoga selamat dalam perjalanan ;)

nina mohammad said...

sweet ok akak..gmbr manje2 gitu...bertuah badan akak dpt kfcm.jeles ok!ngeh3.
wish both of u live happily ever after.so sweet bile akak bertudung.keep it up..cantek gile ok akak pakai tudung.salute la kat akak~
nanti kawen.jemput la ye.ngeh23~~:D

Hassanah said...

akak sgt comel bile pakai tudung (=

fiza awang said...

kak elia comel la pakai tudung. sweet je ^^ kan best kalau terus pkai kan? hehe

cik ETTY said...

so sweet elia =)
etyy amek banner elia aww :DD

Reen said...

haha.. dari mane fahmi blajar majuk2 ni?? elia kot yang ajar? haha..btw, lawa sangat pakai tudungggg!! keep it up :)

wanie m'nJ said...

awat comel nau kak elia bertudung?? haha xD

Qaseh_wani said...

akak nmpak sweet pakai tudung...

make it free said...

nice blog, tak macam blog saye,., saye da follow awak, kalau boleh, kalau la,, follow saye balik ea, thanks!! http://buatduitorangmalaysia.blogspot.com

-bukan pasal duit!

kawan2 lain sokong saye yea,,,

cik yaya said...

mak aihh
cute miutnya akak pkai tdung..
btambah syg la abe kfcm

cik fza said...

sweetnya.
kak Elia cantik lar. :)

fara_farez89 said...

cumilnye elia pakai tudung aummmmmm

cik pha said...

semoga cepat2 kawen ye kak heeeee :)

★ Gadis Merah jamBu★ said...

baru bace entry nie



T____________T


waaa saya jealous muehehehe

btw sis comel dgn shawls tu =')

Blog Widget by LinkWithin