Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, April 15, 2011

13131 followers dan Hana Bobot masuk contest. HELP!



assalamualaikum. memandangkan kini saya sedikit sibuk dengan hal2 berkaitan pelajaran seperti discussion, tests, exams dan tutorial maka saya jarang sekali berada di depan laptop untuk update entry-entry terkini. harap maklum yang ini adalah scheduled entry atau entry bukan dibuat lalu dipublish serta merta




oh wow! selepas kejadian wow, Elia dapat 3 Juta!, saya lagi sekali mahu mencipta kejadian wow, bilangan follower Elia sungguh cantik sekarang! ok panjang sgt. xpe, abaikan. sekadar ingin menghargai 13131 followers saya yang tersayang. terima kasih!


kali ni, bole x dengan tak malunye nak mintak tolong kawan2 semua untuk klik LIKE pada gambar2 Hana bobot dan sepupu kami dalam contest yg dianjurkan oleh PelangiBooks? Hana dan Iris join contest ini yang memerlukan kite semua untuk mengundi gambar mereka sebelum 4 July. jadi sementara saya belum free lagi untuk update entry2 lain, apa kata anda isi masa lapang anda dengan klik butang like pada gmbr mereka, ok x cadangan ni?hehe

Cara2 nak membantu ada di bawah;

1. like fanpage PelangiBooks dulu
2. kemudian, like kedua2 link di bawah yer?





Saya dahulukan dengan ucapan terimakasih. doakan saya dan rakan2 ketenangan dan kesenangan menjawab soalan2 peperiksaan ok? thank you!


melekat sampai 28 Apr 2011

16 comments:

azrijohan said...

ramai nye followers..congrats
view my blog k:)

cik MeLo JieHa said...

a'ah, lama tak dengar cite dr elia...

♥yaya budak suka embun♥ said...

nice no!! :))

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

no ade ong ni huhuhu

Ayu Firzara said...

Elia...jom jalan-jalan di butik saya...banyak baju cun!

http://firzaracollection.blogspot.com/

Mira Amirudin said...

congrats elia!smakin ramai readers ;)

adaadean said...

hana bobot yg comel, baru follow blog awk.

princess pink said...

suke sangat bace u punye blog..
adore u..
btw,kalu free follow la i pnye blog..
~~weeee

http://nurnatasha1234.blogspot.com

Izyan Masri said...

FUYOHH.CANTIK NUMBER.13131.BOLEH BUAT DUIT HANTARAN TU XD

Gadis said...

Hye Kak Elia...
Jom join contest at my blog...
Boleh tengok Kak Elia pakai uniform sekolah dulu...
Hehehehe...

=p

http://sigadis-manis.blogspot.com/2011/04/contest-kami-budak-sekolah.html

zuwaidah said...

semoga dipermudahkan urusan pembelajaran dan moga2 sukses with flying colours!! sayang dari kak zu

Iya said...

haha dah cacat la 13136 =D

dak old skewll said...

hana bobot comel :)

NUR FARIZA UMAIRA said...

emm,bestnyer.. elia habis exam 28hb ea?? saya 28hb br stat 1st paper.. huhu..
gud luck & wish me luck 2.. :)

GamUHU said...

Tag kak Elia kat new entry

http://keleboqmaneh.blogspot.com/2011/04/angka-123.html

ShashaCatering said...

Tahniah, sekarang ni dah jadi 13180 ;)

Blog Widget by LinkWithin