Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, May 1, 2011

Spotted again!




Tak sangka kehadiran kami masa tengok bola semalam, perlawanan antara Kelantan dengan Kuala Lumpur disedari paparazzi.. this is the first time my mum tengok bola kat Stadium Sultan Muhammad IV ni..so we are so excited..


ikot plan asal kitorang sepatutnya balik KL pagi tadi.. tapi my mum dah seronok pulak stay kat kelantan ni so kami extend sehari lagi.. Isya pon bukan main sokong kali kitorang stay sehari lagi.. tengah hari tadi kitorang g breakfast kat Cafe TRW ngn Isya.. pastu lunch lak me, Mak, MIA, Isya n her hubby Matyo gi makan kat Yati Ayam Percik. it was fun sebab dah lama kitorang plan nak g makan ramai-ramai kat situ.. lepas lunch we went to MIA's house.. Mek MIA bagi ole2 untuk dibawa pulang.. pastu kami balik ke hotel lak..pnat!

K la thats all for today.. ni nak siap2 japgi Isya nak ajak gi mana plak ntah.. huhuhu..vely de cuti-cuti Malaysia




::Masa ni ntah apalah yg me n isya tengah buat tu::

malam ni ada dinner bersama bakal2 besan..huhuhu..

13 comments:

TAYAR PANCIT said...

yeah!!

AieeN said...

hai elia..x terjumpa pun kamoo semalam..hee

D'ya Marshmello said...

hehe, mesti gile bola ni..

http://miss-dya.blogspot.com

cik fza said...

paparazi di mana2 je kt kak Elia.

lili la said...

orang pemes kan ? kena snap jela. HAHA

Admiral Hafiz said...

dah lama x jejak negeri kelantan.
teringin nk ke sana lg 1 hari nnti


Entri Terkini: Aksi dalam video ini sangat melampaui batas !

Elia Si Jejariruncing said...

ain: ramai kot kt stadium tu

lili: tak pemes pon..

cik yaya said...

salam..
patut MIA bsemangat semacam je
buah aty n mak mentua dtang tgk..

Adahunny said...

eh2.yang girl kat depan baju merah tudung hitam tu rassanya macam my fren je..mimi..huhu masuk jugak dia

wany said...

biasalah . org famous . hee .

kak elia , follow blog sy
http://blurrywanyy.blogspot.com/

MerLe said...

cekap mata paparazi tu..hehe

n-ya said...

uwaa....terer nya paparazzi tu...bole nmpak dalam banyak...

Peri PiA said...

u look so cute with the ribbon n hijab

Blog Widget by LinkWithin