Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, May 14, 2011

Tudung express yg paling simple yet stylish. Yeah!

As you all know, Elia ni memang jenis simple and jarang la nak bergaya over-over ni. So kalau bertudung pon kalau leh nak yang simple je. lilit belit selendang mendang ni memang dah kurang gemor la kalau nak cepat ni. kadang-kadang on special occasions to lain lah..


So tudung jenis sarong or org panggil tudung express la menjadi pilihan hati.. biasalah orang jenis malas ni. kehkehkeh. malas sangat nak bersiap lama-lama ni.


walau suka simple pon mestilah nak nampak stylish jugak kan...??


Saya bernasib baik sebab OnlineHijab.com menyediakan koleksi tudung express kain ala-ala jeans/denim gituw.. memang senang sangat nak mix n match ngan any baju.. sekarang pon memang tengah trend tudung camnikn?








Santek kan???hehehe








Selain tudung jeans ni.. ada gak selendang...






::Shawl Lace Lucy::





:: Shawl ZARA pon ada tau!!::


Banyak lagi la koleksi tudung denim and any other scarfs and shawls yang korang leh purchase..

check out their website --> http://tudungonlinecatalogue.blogspot.com/

11 comments:

Admiral Hafiz said...

comeynyeee

Entry Terkini: Tonton Wayang Secara PERCUMA Sempena Pembukaan GSC di Jusco AEON Melaka

sumaiyah mokhtar said...

wahhhhhh lg comel bertudung :) huhu

Miss Xyz =) said...

wow! bestnye..

kinN~ said...

the one yg lace tu sgt chantek!! ;))

AiDa AzRyN said...

senangkan pakai tudung ekspres.. nak cepat punya pasal.. hehe. ;D

yaya said...

sis, mmg lawa la..
tp kn, ni pic yg bilapnye?? tembam semacam je

sue perbs.. said...

kalau dh cantek pkai pe pon cantek... cntek elia pkai tdung2 tu

eiyzniey said...

cantik3!!

Manismadu84 said...

salam ..minat sangat baca blog Elia...sy dah lama polow harap awk pon sudi2kan lah polow saya gak k...thanks a lot.

ShashaCatering said...

Aaah... Saya pun suka tudung expresss ni ;)

DoodleDesign said...

Hmm.. nice & sweet la you nie :)
ada masa, jenjalanlah ke blog i.. Thanks! http://doodledsgn.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin