Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, May 22, 2011

Elia dan Hanis Zalikha berganding bahu

Wahh... tajuk cam tak boleh blah je kan..??

Pagi semalam beli paper Harian Metro ngan Berita Harian. Beli metro sebab ada artikel sal kite.. Berita Harian lak sebab baca kat twitter kata Hanis Zalikha and her gorgeous mom masuk paper tu..

tapi betul ke? Hanis Zalikha dengan Aimie Harmelia berganding bahu? berganding bahu buat apa?



::Berita harian m/s 20- (21/5/11)::


Sebenarnya takdelah berganding bahu sangat pon.. propa je lebih aku ni.. hehehe.. berganding bahu konon.. berselisih pon tak pernah dengan blogger famous amos tu.. berganding bahu konon..cuma kebetulan saya masuk paper yang sama dengan dia and her mom. saya plak dengan encik tunang(wahh..dh encik tunang sekarang keennn)..


kesian dah seharian baru perasan,, berita tu pon dah basi.. nasib my sis yang bagitahu,, kalau tak memang tak perasanlah..hehe



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

26 comments:

cikmima said...

taniah dah jd tunangan org :)

AesyaZealous said...

tahniah elia!

idhzaty farid said...

hope kekal :)

Akeyla Frr . said...

ECECEYHHH , SWEETNYAAA <3

siti asmani abdullah said...

thniah elia...semoga korang kekal smpai ke jingjang pelamin...dan sampai akhir hayat.suweet la korang nih.;)

diyanah dzai said...

dua dua blogger yg famous =) and congrates !

Raff_Biey said...

wah3 kak elia , nice sgt ! mesti smakin murah rezeki dan berpanjangan jdoh akak kn sbb rmai yg mndoakan akak , btw smoga kekal ek , buat majlis kwin nnti jgn lpe ajak owg ! ekekeke , :)

Muhammad Khairul Fahmi said...

wah bestnya..
sis elia pun apa kurangnya...
femes emes jga...hihi

Muhammad Khairul Fahmi said...

oppss...tahniah sis elia..
smoga kekal bahagia hngga ke akhir hayat ngan encik tunang :)

myravea said...

Tahniah kak elia! :)

penaberkala said...

tahniah atas pertunanangan
keno blaja make budu doh la,haha

mc laa said...

thniah kak elia!!!!sweet bangat....

LiYaNa.MaZLaN said...

tahniah cik elia.. =)

Cik Syeeda Sobbihi said...

camne perasaan jd tunangan org?? hehe tingat lak time akak mula2 jd tunangan org.. senyum seminggu kottt! hehe

Nurul chumel said...

congrates elia! :)

MerLe said...

tahniah elia~

Nizam Ijam said...

sama cantik sama kacak :)

”Artis Dah Kahwin Tak Laku?”

Siti Solehah said...

tahniah elia....!!!
tapi saya rse bengang ckit sbnrnye.... lepas crite & gmbr2 mjlis pertunangan elia & fahmi dkluarkan oleh 1 media online ni, sy tengok rmai yg mengate n kutuk elia..., geram je rase bce komen2 dorng tu... tp rmai jugak la yg sokong korng... pape pn, harap elia & fahmi bahagia...!!!
suke sangat tengok korng....

shiori_LA said...

tahniah elia...you are so gorgeous....

purlpe.pink said...

hai elia.
tahniah. 1st time drop comment sebab ur preps cantik sgt.....

i ada ambik gambar u, for my new entri.
thanks!

murni ateerah said...

congratez elia :)
ni entry khas utk elia dr blogger baru..harap sudi follow ;p

http://missmetafora.blogspot.com/2011/05/sekalung-tahniah-buat-apex-and-elia.html
satu lagi..

http://missmetafora.blogspot.com/2011/01/wags.html

ShashaCatering said...

Selamat bertunang! Semoga bahagia selamanya buat elia & tunang tersayang ;)

farhana said...

thniah kak elia dgn abg fahmi! btw , hrap both of you always happy!

zuwaidah said...

alhamdulillah, dah selamat semuanya.

AzRin Kamaludin said...

tahniah! tahniah! alahai kte tertinggal gerabak kerata api rupanya..huhu..:)

dah lama tak bukak blog..ngeee

kh@iR@H said...

congratulation!!!!
cepat2 lah naik pelamin..hihi

Blog Widget by LinkWithin