Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, May 8, 2011

Bila Elia jadi Zomba

Sibuk dan penat!!

Itu yang boleh digambarkan tentang diriku sekarang ni.. Haritu punyalah boring asyik duk umah sampai sempat berangan nak buat entry byk2 n nak buat contest segala bagai..

Tup2 hambek kau jadual ketat gile.. Banyak pula kerja yang kena uruskan.. Kehulur kehilir. Kena g sana kena g sini.. Makan pon kadang2 terlupa. Kua rmah seawal pagi, lewat malam baru balik. Balik2 tu memang penat tahap cipan beranak la.. Balik rumah buka pintu bilik terus buat terjunan gaya bebas atas katil. Lepas tu apa lagi??? Shaaahiddd...

Tapi penah 2hari lepas saya cuma dpt tidur 3jam je. Sebab xboleh nak tidur. Pg tu dh kena ke kemari.. Harini pon jadual agak pack. Ni post entry ni pon masa saya kt seremban. Ada hal sikit kat sini. K lah. Nak kena sambung kerja. Tataaa..

p€€/s: cer tgk gmbr atas td tu.. pic taken smlm. muka xcukup tidur n serabut..dlm serabut n penat2 tu sempat reka style tudung/shawl.. yg bestnya style ni mmg habes sempoi la. tanpa perlu pakai inner atau anak tudung(kalau nk pkai pon boleh) dan hanya menggunakan1 pin sahaja!! gile best!! hahaha.. style ni saya namakan shawl elia zomba..gulung punya gulong jdlah style shawl.. boleh try lg lps ni;p


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

15 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

akak sibuk dan penat jugakkkkkkkkk....aissshhhh~

dayang said...

sangat sweet you pakai shawls tu..hehe..ngam la gaya ala2 ayu gitu.. :)

ain dzaya said...

gagagaga~

nana_picanto83 said...

nmpk kurus sikit!! makin cumellll...

syud said...

suka tgk akak skrg..manis sgt bertudung..
nt leh la buat tutorial lak yer.. ajar cara pakai shawl elia zomba ni..haahaha

Crimson Myths said...

Cmey gak muke penat 2...hehehehehehehe

Diya Edhayaa said...

susah x na pky ni elia..? kite x brani la nk try..

Mama Zharfan said...

penat tp comel!!!

JOM vote MZ kalau sudi!

Inche Vampire said...

hoho..pakai la tudung! sweet okey!

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

cumel n manis elia bertudung, i like!

Elia Si Jejariruncing said...

Senang je pakai tudung ni.. Tak susah pon.. Hanya perlu pakai 1 pin je pon. Mmg simple tahap zomba la.h

LeLy said...

ish...kalu cek mmg x reti le wlupun x dak pin...mmg jnis x dak seni kreatif...
balik2 cek pakai tudung bawal....hehehe...

NUR FARIZA UMAIRA said...

elia buat keje apa ek?? penat tp still nmpk ayu.. (:
& dh nmpk lingkaran gelap bawah mata..

syaza said...

aka,nmpk kurus la :)
comel pkai tdung

mohd hafis said...

Rasulullah s.a.w bersabda: "Sesungguhnya syaitan ada baginya bisikan ke hati anak Adam, dan Malaikat juga ada bisikannya; ada pun bisikan syaitan itu ialah galakannya supaya seseorang melakukan kejahatan dan mendustakan kebenaran, dan bisikan Malaikat pula ialah galakannya supaya seseorang mengamalkan kebaikan dan meyakini kebenaranya; oleh itu sesiapa yang terasa bisikan yang baik, maka hendaklah ia mengetahui bahawa perkara itu dari Allah, serta hendaklah ia bersyukur kepada Allah, dan sesiapa yang terasa bisikan yang satu lagi maka hendaklah ia meminta perlindungan Allah dari angkara syaitan."

Blog Widget by LinkWithin