Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, May 3, 2011

SetelKahwin temubual Khairul Fahmi soal Elia

Saya pasti ramai yang dah tengok video teaser atau video Part 1 yang dipersembahkan oleh SetelKahwin.com.. Sama ada dari blog cik jejariruncing sendiri ataupon blog gosip Beautiful Nara





Tapi mungkin ada segelintir lagi yang tak menyaksikan PART 2 of the video..

PART 2 = MIA story camne dia buat Elia happy =)

Cara untuk menyaksikannya mudah saja.. click kat gambar dibawah ni.. "like" Fanpage Setelkawin ni dan anda boleh view video tu..






PART 3 akan menyusul tak lama lagi....


P/s: vote la setiap hari yer.. :)click kat link bawah ni..
http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=100511184813616

6 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

daa nak kawen ke mereka..??thniah!!!

aNaYaNa said...

nak tengok tapi takbest sebab speaker rosak..huuu

nana_picanto83 said...

sweet giler... suka lah tengok video neh!!!

Kasut Karipap said...

semalam elia kat Jusco Wangsa Maju ea???????

sy jumpa seseorang yg sebijik muka elia...hehe~

eyezaIzar said...

sweet sgt!! nak suh hubby wat video mcm ni gak!! wiiiii....
btw: beruntung Elia!

mashi said...

dah tgk video 2 best je..sweet gila lar..hehe nice...

new entry:http://transparent-mashi.blogspot.com/2011/05/hari-ni-nak-jejalan-banyak-blogwalking.html

Blog Widget by LinkWithin