Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, May 19, 2011

Nak cari yang murah saje?

24Hours STICKY POST . For latest entry please scroll down


Mana nak cari baju yang murah tapi cantik ek???


hmmm...


haaa!!! ada.. ada!!


i know this one shop yang jual barang murah dan cantik.

Butik bernama Murah Saje ni menjalankan perniagaan online dan juga offline..

"Pelbagai jenis barangan yang kami jual seperti dress,baju,cardigan,baju baby,long skirt,handbag dan banyak lagi. Jika berminat untuk membeli secara borong atau retail boleh menghubungi kami.Kami juga sentiasa mengamalkan perniagaan mengikut sunnah Nabi.Dan kami percaya pada hadis yang mengatakan "Peniaga Yang Jujur Akan Ditempatkan Bersama Para Nabi Dan Syuhada. Kepuasan Anda Jaminan Kami "





waa... diorang ada menyediakan tempahan costume made polka dot long skirt inspired by Hana Tajima la!!
















Fb: murahsaje@yahoo.com/Murah Saje
Fan page: Runcit Dan Borong Di Murah Saje




Butik mereka terletak di Arked Mara,batu gajah


6 comments:

NisaAdnan said...

perghh mmg cantek cantek. geram je tgk kan ;pp

shida'R said...

elia actly itu butik mmber saya..xsgka awak dak promote dulu..saya pun xsempat lg nak promote hehee^^ btway tq support mmber saya tu =)

Liyana Zahim said...

Alaaa.. Kt tmpt len tadek ke butik tersebot>

esmafiza said...

my hometown..hahah g terjah la nnt..

shiori_LA said...

elia tahniah ye atas pertunangan..nape lak nama si lelaki di blurkan...apakah? huhuhu...semoga jodoh berkekalan....

Mohamad Hafeez said...

ooo..bagus la tu, ada kedai pastu buat promosi kat internet... nak tiru jugak cara camtu nnt... perniagaan online skrg ni byk berkembang dengan adanya blog dan fb...

Blog Widget by LinkWithin