Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, January 16, 2012

Mainan baru Hana



salam semua!

selamat hari isnin semua!! disebabkan harini hari isnin, saya post entry gambar gambar my baby sis, hana!

mari hilangkan monday blues anda dengan bermain bersama hana


yesss.. hana sangat suka main dalam paper beg. mentang2lah dia ni kecik. suka2 je masuk dlm paper bag then insist anyone kat rumah tu untuk tarik2!!


lepas dah gelak suka.. then come the magic word.. "nak lagi!! nak lagi!!"


hahaha..masak kau!

bukan tak ada mainan lain. hana's toys penuh satu rumah. siap ada bilik khas for her toys but xtau la nape dia suka sgt main dlm this paper bag.


another thing she love is body painting..

pantang nampak org pakai inai ke, pegang marker or biarkan pen bersepah2 memang dia kauklah


mood dia baik dia minta kita lukiskan


kalau mood dia tak berapa nak baik.. habis lantai, dinding, kerusi semua dia conteng..

lepas tu bila tanya

"sapa buat ni?!!"

dengan nada ringan kanak kanak ribena dia jawab


"hana!!"

eeeiii.. nasib la kau comel..


17 Surat Layang:

ked said...

comel2..macam maru, kucing jepon tuh..die pon suke masuk lam kotak gak..

hai sis elia!
selame ni silent reader je..tengok hana yang comel ni geram plak nak komen..hahaha..kim salam kotak kat hana! :)

NotY taPi SkemA said...

hahaha..comel giler hana lam paper bag..geram tgk...

idhzaty farid said...

atoto. comelnya dia. nasib mengaku dia yg buat. hehehe

Qaseh Suhaida said...

muat-muat je hana dlam best tu ...

eton said...

comel.. hehehe

nini said...

hehe...comel je ...hilang nak marah kan...

cik faez said...

alala ~ comeii nyee hana ;D

diarinadiaa said...

ha ah!!tak jadi nak marah kan.. mmg banyak toys tapi permainan tu lagi mencabar **hiks** jom singgah belog i http://diarinadiaa.blogspot.com

susumanis said...

comel hana nih..dia kempunan nak naik upih cam org kg dulu dulu tuh..hehehe

B33HA LoV4to said...

tolong cubitkan hana untuk kita..haha..geram! comey sgt!

JojoKeys said...

sgt comey.mata sgt bulat!

Cik FaRiZaM said...

ala tomey tomey......muat lak dia dlm beg kertas tu. sng la kalau nk p shopping , bwk je dia guna beg kertas tu.hehehe

juanthegarage@gmail.com said...

ramai nyer follow blog u ----
great blog by the way keep it up !!

promote lah blog saya jugak

http://juanthegarage.blogspot.com/
Kuala Lumpur

~sHiDa dAn sAfUaN FaMiLy~ said...

suke die. adik alia ke ni??
comel..
t follow blog i gak k..
http://sehati0818.blogspot.com/

Elia Si Jejariruncing said...

iyee... hana ni adik saya.. adik yg sy rs nak gigit2 je.. geramm! ;p

Fasya said...

hahaa, tomey je :)
btw, header kak elia cunlah! :D

azfarakatsuki said...

hahahaha..ada juga mainan gini yer...btw, mmg best!!...jom cuba...haha

http://dzuandiey.com

Blog Widget by LinkWithin