Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, January 19, 2012

Senarai Peserta Segmen Jom Jenjalan Bersama Jejariruncing


Fuhhh... baru selesai baca dan reply satu-satu blog dan soalan yang diajukan.. tulah nak buat sangat segmen.. ok. buat sesiapa yang tak tidur lagi, boleh lah blog walking dan singgah ke mana-mana blog yang tersenarai dibawah. semua telah dijawab soalan mereka.



Korang juga bole baca apa jawapan mereka kepada soalan

"Kenapa blog anda best dan patut dilawati"

mana tahu ada yang berkenan di hati boleh follow ;)






























dalam 26 ni banyak pulak yang memikat hatiku.. rambang mata tak boleh nak decide blog mana yang terpilih top 3 lagi. nak kena go through satu satu blog balik. sambil-sambil tu korang pon tolong la skali. suggestkan blog no berapa yang anda rasa sangat best dan layak menang?



29 Surat Layang:

♥cikmOt♥ said...

singgah sini kejap nengok elia...hehehe

BEIHA MAT said...

cepatnya akak update . waahhh :)

Wani Omar said...

Nak join tadi , tapi dah tak sempat . Tepat-tepat pukul 11.30 baca pasal nie . Memang tak sempat lah kan nak taip lagi .
Harap-harap , Kak Elia buat lagi eh segmen macam nie . Terima kasih :)

Ibnu isa said...

baik kak elia.. pasti xterangkat.. haha

NugRuL FaRaH said...

Jom BW sampai lebammm...heheheh

mate saya bulat said...

my blog overthere. no. 11 ^^

LZ Qimayra said...

bw ! YAY!

Mizz Coki said...

Best nye segmen ni.
Rugi daku x join awal2.

*Hi Elia!!*

japillala said...

malangnya diriku tak dapat join! huwaa :(

Cik FaRiZaM said...

singgah sini , kenal ngn peserta peserta hebat !

Marina said...

tak sempat plak nak join..

Munirah Rafiuddin said...

meh singgah blog kami... kami adakan promosi Y.E.S hingga 31/01/2012

Pn. Sheila said...

rambang mata ke? i suggest k... i like no 1, 2 n 5... kalau ada y ke4, i choose no 26... hehehe....

NANA... said...

elia...nana dah lame follow elia...follow la nana balik ye...hee...:)

thuraya nur said...

NAK JOIN ! HAHA

shima said...

hye elia,

sy baru lg dlm dunia blogger ni..sy wat blog pon sbb sy suke tgok elia nyer blog..boleh dikata kan tiap2 hari sy bace elia nyer blog..n sy kagum sgt ngn elia sbb elia mmg seorang yg tabah..sy ni xbrape pandai nk BERblog2 ni..so klu sudi ajar la sy erk..heheheheheeh

QieyLa EisaBeLLa said...

yayyy...!!thanx kak Elia....I LOVE YOU LAH...!!!

Miss Wawai said...

done following and be friends of 25 all contestants!!

http://wawaiyus.blogspot.com/2012/01/full-pre-wed-video.html

Nuraini Najwa said...

number 7 , 18 , 26 .. tlg2 jew .. nanti buat lagi key kk =)

ShashaCahaya said...

Wah! Banyaknya blog nak dikunjungi. Tahniah kerana Elia dah berjaya settlekan semuanya ;)

Masigit said...

Saya berkata: permisi mau tinggalkan jejak pada blog yg hebat ini, thx...

our memories said...

salam. adik elia.. akak mula berblog pun sbb baca blog adik. adik mmg tabah la.. sy respect adik. adik, nk minta pdpt la. mcmana caranya saya blh tambah follower? macam adik. dpt suku dari adik pun jadila .hehehe.. btw ni blog saya.

http://ourbittersweetmemory.blogspot.com/

sudilah kiranya adik follow blog akak yg xseberapa ni...

ainal malas diet said...

Salam...BW kat jejajriruncing...n dh bw,reading n following 1-10,yg 11-26 ai sambung esk...dh berpinau bjik mata....:-)..gudlack ols...

Join my GA

http://usaftermarried.blogspot.com/2012/01/my-1st-perfume-giveaway.html

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Huhu blog sy no. 5! Thanks Elia sudi singgah..:)

Mishter Izwän said...

BLOG TUTORIAL/COMPUTER TIPS/TRICK at http://blogeditor009.blogspot.com/

Nurin Alya said...

Huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Nurin Tak sempat nak Followwww aktiviti kak elia sekarang :(

♥ NuR 'aQiLaH ♥ said...

aiseh men.

lambat lak nak join.

T__T

jemarisuri said...

huhu..js x smpt nk join...tp takpe kot2 lepas ni ada lg kan...jom terjah mrk yg terpilih itu...hihi

js dh follow sini...

TERRY89 said...

uhuu..dh brape ari lewat nk join eh?? elia post 19 jan..skunk dh 31 jan..ahaaa..lame gile..anyway..im new blogger..yehaaa..newly start this year after 4 years blog tu bertapa tnpa entry..so i need followers kepade siape2 yg sudi follow..

findingthelostterry.blogspot.com

tq!!!muaxx to elia..n sme pengomen dicini

Blog Widget by LinkWithin