Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, April 5, 2012

Bulan holiday dan bekerja

salam semua..


quotes #5

Elia balik je KL tersusun dah jadual program yang nak dibuat. kebetulan haritu masa tengah syok bercuti ngan abah saya dapat job offer yang boleh tahan menariknya. kerja part time la. malas lagi nak buat kerja full time buat masa ni. sebab banyak benda nak buat yang tak mengizinkan saya kerja full time lagi.

weekend ni, mulai esok saya akan ada di booth EDM events/photography untuk Pameran Pengantin Malaysia (6-9 April) kat PWTC. tolong my uncle yang buka booth(no.44) kat exhibition tu. so Jumaat, Sabtu dan Ahad ni saya akan berada di sana. untuk mengetahui lebih lanjut tentang package photography yg ditawarkan, boleh lihat dan klik di ruang 'paid ads' kat kanan sidebar ni.


Sebaik je abes job weekend ni saya dan keluarga akan gi bercuti cuti malaysia ke Pulau Pinang pula. so siapa ada di sana tu roger2 k. mana lah tau boleh jumpa ke nnti kan. hehehe

lepas Penang mungkin akan holiday ke Genting(mungkin. tak pasti lagi). pastu maybe ke Port Dickson pula. then mungkin akan ke Johor. pergh.. memang pusing pusing satu malaysia lah bulan ni. Haritu ada plan nak gi Hatyai. tup tup ada booming pulak memang tak jadi terus nak gi sana. so bercuti di dalam Malaysia jelah.

lepas abes jalan jalan sambung pula job offer yang satu ni. job ape?? hehehe. jeng jeng jeng.. nantikan ceritanya



41 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Gembira melihat kamu gembira dik..

are_lin@yu said...

cepat2 nak tahu elia..;-)

amiey lee said...

wahhh ni kalah akak ni..bukan main elia berjalan heeee

Nur said...

tak sabar nak tunggu d next job tu ... n one more thing .. of coz nak tau cuti2 malaysia elia nnt . take care

Miss Ryha said...

Alhamdulillah
murah rezeki...
your family ni mmg jenis yg berbisnes rupanya.

Mk Syahir said...

saya Mk Syahir 23295 lapor diri =)
jom jejalan kat blog saya yg NEWBIE nih..boleh bagi sikit tunjuk ajar ku sifu xD

Cik Nurul Pinky said...

ronda-ronda malaysia tuuuu hehehehe

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

best sangat bila tahu elia banyak update dah.. yeay!!

Cik Nur said...

wahh..de sambungan...cepat2 taip.. :)

shaFazie said...

bestnye cuti2 malaysia...bolehlah sis ikut elia hehe:D

ibh_sue said...

Asmlkum..
Hadoii..syoknya..Holiday..
>>>> Mood jeles kena keja..:P..heeee

ikafantasi said...

meh dtg penang..leh jumpa elia

~Ati_Hime~ said...

akak suka quotes #5..classic!

rainnyberry said...

sis,tak mai sarawak ke?
hihi..

LiZa:si NotA keciL said...

cuti2..best nye..t selalu2 updte ekk^^,

IdaRaida said...

nk pg johor plak??
meh la singgah UTHM..hehehehe..:)

Eykqa said...

Hye Kak Elia..Banyak kali cube nak add akak dekat FB tapi dah penuh..
hummm

wanda arry said...

Elia nk dtg penang??roger2 lah sy...sy kat penang je..kalau xdak pape leh la jumpa2..hehehe

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

sygg...nape pameran pngtin kat melaka minggu lepas kamo tak bukak booth :(

Wajib tau nie okeh! :)

aKSARAfENDI said...

bkrjalah selagi kuat kan?
lpas pnat keje, hlidya la plak utk rhat2kan bdn..

ennie ramlan said...

wah..bole jmpa elia di pwtc...

ennie ramlan said...

wah..bole jmpa elia di pwtc...

Izyan Masri said...

WHAAH.MAKIN BUSY DIA NI HAA.GOGO SIS ELIA :D

misz l0vely said...

aslmkm...
hye...
j0m j0in c0nway kat http://showmeshawlsecrets.blogspot.com/2012/04/contest-giveway-by-showmeshawlsecrets.html
;-)

CiK GorGeouS ! said...

hoLLa cik eLai *tukar tak boLeh panggiL kak dah sebab sebaya* u are reaLLy nice in person !! yeah, awak keciL Lagi shomeL =)

NadyaBubble said...

Nak ikut jalan2 ! :D

♥♥cikHannah♥♥ said...

Karma itu ada, selagi kita percaya kt Allah swt. Beza dye lambat n cepat je kn.. ade ms n rezeki lebih, sile la lawat srwk, mesti ramai yg nk jupe sis..

nabilasyafiqa said...

wuwuuuu syoknye! taknak dtg Terengganu ke kak elia? meh ler!

Nyamuk Terbang said...

wah busynya

I am muslims~ said...

Mcm faham jer N3 Elia yg nieh....hehe...
nyway, apa pn yg b'lk, serahkan hya kpd Allah...DIA Maha Adil...
klu x kat 'sini', mgkin kat 'sana' nti terbalas juaaa...keep up the good work!

Asmara said...

Happy holiday! suka tengok perubahan positif Elia. Akk doakan Elia sentiasa maju dan berjaya. InsyaAllah..
*salam ziarah dr bumi sakura, walau tak berada di negara sendiri tp dgn adanya blogger2 masih jugak tau cerita2 yg berlaku di Msia. :D

Nad'Nadia said...

selamat bercuti.......enjoy ek :)

Oshin said...

datang johor tweet oshin k... *wink

Amieynna said...

Elia..
cuma nak cakap..
kite suka quotes tu..
hihihi..
all d best k!

lemon said...

hai sis jdik modelke kt PWTC ?
mesti seronokkan

Elia Si Jejariruncing said...

@:: Mrs.Eady :: tq sis! :)

@are_lin@yutungguu~

@amiey lee fmly bwk..kite ikut jela~ hehe

@Nurtq sis! belum ade peluang lg nk update tu semua. nanti elia update yer. tengkiu sbb setia menanti! :D

Elia Si Jejariruncing said...

@Miss Ryhatengkiu. alhamdulillah. begitula rupanya ;)

@Cik Nurul Pinky tu la pasal. hehe

@Nazrul Ashraff alamak. sorrii..dh jrg update sbb galaxy tab masih rosak. lappy pun. tgh repair. ni pn tumpang pc org :D

@Cik Nur sori la masih lmbt taip. hehe. ade byk hlgn plak nk blogging. will aktif blk nnt. insya allah :)

@shaFazie mari3~

@ibh_sue mood jeles. belum keje . hehe

@ikafantasi ala sori. rtu penang kjp je. siap ade warning tsunami lg kn?terencat mood cuti. huhu. tp alhamdulillah sume xde pape. tq yer. mayb next time :)

@~Ati_Hime~ tq! :)

Elia Si Jejariruncing said...

@LiZa:si NotA keciL insya allah. klu xde aral mcm skg ni, salu la updatenye. :)

@IdaRaida belum g johor lg. cdgkan spot2 best? ;)

@Eykqa hi eykqa! sorila..mmg dh penuh. follow twitter and fanpage akk jela k?nnt mention yer. @jejariruncingYa

@wanda arry alamak. xsempat pulak! huhu.xpela next time. rtu amaran tsunami mcmane?kami ade d penang time tu :( ilang sket mud bcuti. huu

Elia Si Jejariruncing said...

@Izyan Masrihehe.tengkiu3!

Elia Si Jejariruncing said...

@♥.::cintabunga™blogspot::.♥ ala..jauh nyee..huhu. klu ade rezki, insya allah :)

@aKSARAfENDI btol3! tq

@ennie ramlandtg x rtu?

@CiK GorGeouS !time kasih! :D

@NadyaBubblejomm!

@♥♥cikHannah♥♥insya allah. doakanla :D

@nabilasyafiqannt ade rezki lebih, insya allah :)

Elia Si Jejariruncing said...

@Nyamuk Terbang bz sket je :D

@I am muslims~ tengkiu dear :)

@Asmara wah bestnye! jg diri di sana yer. tq sbb sudi bc blog ni :)

@Nad'Nadiatq tq! :D

@Oshin insya allah! Heee

@Amieynnahehe.time kasih ye!

@lemoneh x la..bukan model..promoter je :D

Blog Widget by LinkWithin