Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, April 30, 2012

UPDATE TERBARU : Contest LKLBH Part 1 !



Salam semua!

Update! Update guys!

Ingin dimaklumkan di sini bahawa penyertaan untuk Contest Lu Kongsi Lu Baik Hati (LKLBH) Part 1 telah ditutup!


Terima Kasih berbillion billion lemon buat anda yang sudi join. Saya dah check semua link yang telah korang bagi. ada yang lulus, dan ada yang masih diletakkan "on-hold" kerana ada beberapa syarat yang tak lengkap.

Please be noted that siapa yang set their Facebook to 'private' or 'friends only' tu, saya tak dapat nak baca wall anda. so harap korang boleh tukar setting "shared link Digi WWWow Awards" korang tu kepada public. korang leh set terus from 'friends/private' to 'public' just for that particular post tanpa perlu re-post that link. yelah. kalau korang privatekan, camne saya nak tengok or check sama ada korang ada sharekan atau tak kan?


Klik dan Vote sini juga! :)

Senarai peserta yang lulus serta merta dan bilangan peluang yang mereka dapat ada saya letakkan kat tab pages atas ni atau korang boleh klik terus kat SINI. kalau ada sebarang kesilapan boleh comment kat entri ni. manalah tau ada yang saya terlepas pandang.

PENGUMUMAN : other parts of the contest akan diteruskan kelak. Hadiah akan diberikan mengikut part/siri contest tu.
By the end of the whole contest period (23/4-13/5), saya akan memilih pengumpul jumlah 'peluang' penyertaan terbanyak sepanjang semua siri/part contest ni
ATAU
membuat cabutan finale antara pengumpul2 'peluang' terbanyak (kalau lagi banyak korang undi DAN publish, lagi banyak peluang korang akan dapat) untuk memenangi Hadiah Utama.

boleh dikatakan macam hadiah keseluruhan la. Berapa orang top voters yang akan memenangi hadiah ini belum ditetapkan lagi. bergantung kepada para penaja juga. any update akan diberitahu kelak


p/s: jika ada sesiapa yang berminat untuk menjadi penaja bagi contest ni boleh email dengan tajuk "penaja contest LKLBH" kepada aaron_axquack@yahoo.com



3 comments:

Puan Gojes said...

alamak, saya terlepas pandang ke ni. :( boleh join lagi tak? sob sob...

Puan Gojes said...

alamak, saya terlepas pandang ke ni. :( boleh join lagi tak? sob sob...

Alex Irfani said...

kunjungan hangat.. kunjung balik yach. jangan lupa follow nya.. :D

Blog Widget by LinkWithin