Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, April 30, 2012

Funniest video of the year 2012 : Baby Marissa


Marissa Amani. My youngest sister. She is 6 month old.


A very cute little baby. mudah mesra dengan orang. tak memilih sangat. sape angkat dia ok je. hulur tangan, up, jalan. cuma satu je. bila diagah, dia akan senyum. comel. memang comel. tapi paling hebat pon dia gelak je. gelak tapi jenis yang tak ada suara.

sampai orang ramai kata payah
sangat nak dengar suara dia.
gelak pon tak ada bunyi! cuba anda bayangkan...

aipp.. kite suruh bayangkan je. bukan suruh buat gaya gelak xde suara!
buruk bebenor ghupenyee..
hehe. gurau gurau. jangan maree ;p




Tapi last weekend kitorang sekeluarga pergi bercuti di Genting Highland dan ada satu masa tu dalam kereta. Macam biasa kitorang main main dengan dia. agah dia. tapi kalini for the first time dia gelak keluar suara! kuat pulak tu! plus, sangat CUTE! sumpah tak tipu.. adorable




Terus my brother grab the camera dan record this moment. memang tergelak je setiap kali kitorang tengok video ni. tak percaya cuba korang tengok sendiri..

layannzzz...



kami rasa video ni sangat precious dan special lalu kami masukkan video ni ke dalam contest Digi Wwwow ni kategori Funniest video of the year 2012. Harap-haraplah boleh menang.

so, amacam? best tak? korang rasa video ni lucu? cute? undilah di http://www.wwwow.my/display_entry.aspx?ID=bd450d41-1045-4881-84c8-08238d2bbd12


Thank you for your support guys!

p/s: Ada sesiapa nak kirim peluk cium utk si Marissa ni? bak sehengget! hehe. kidding ;p


6 comments:

keli menari said...

seriusss comel!!

fathonah zamri said...

comeyynya dia.dh la xdak gigi lg tu an?gelak x berenti.mesti dia penat!

NadyaBubble said...

Geramnya tengok dia !

- shamimie - said...

your youngest sister? serious? how old is your mom? salute! she's cute... nak amik jadik menantu leh? hehe

Ayesha Rumaysa' said...

aik?? hana bobot ada adik kecik lagi ke?? jauh beza erk umur kak elia ngn marissa ni..anyway, comel sangat2 marissa ni..

Norehan Othman said...

napa elia x penah cite pasal baby marissa ni? i mean masa birth die ke... ur sis is very cute...

Blog Widget by LinkWithin