Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, April 27, 2012

Cara mengundi/vote untuk Digi WWWOW Awards




Mesti ramai yang dah tahu saya join contest anjuran Digi ni kan? So di sini saya nak buat tutorial dengan lebih detail cara macam mana nak vote. korang boleh vote mana-mana kategori atau blog pilihan anda. so here it goes ;-)


STEP 1 : Klik link yang korang nak vote

contoh -> fave kay poh - http://t.co/2v3KTn7K



STEP 2 : Klik dekat butang "VOTE NOW"






STEP 3: Klik " OK" bila keluar pop-up seperti dibawah




STEP 4: Pilih untuk mendaftar mengunakan akaun Facebook atau Twitter (kalau ada both boleh buat 2kali)





STEP 5 : Share dan sebarkan pada kawan kawan




(with Facebook)




(with Twitter )

So... setelah diterangkan dengan panjang lebar, marilah vote link2 dibawah ni. senang je sebab register/login hanya perlu dibuat sekali je. pastu link2 kategori lain just tekan butang "VOTE NOW" je and then you're done! ;)


fave kay poh - http://t.co/2v3KTn7K

blogger of d year - http://t.co/RuoMVOF2

Online shop - http://t.co/3V89ev1U

Funniest video - http://t.co/8urhiLNF


12 comments:

echa takashimaya said...

kite dah vote awak :)
oh! awak komen kat blog kite.
terima kasih masuk blog kita yang cuma hanya picisan.haha.

MaiZATuL ASniDA said...

saya dah vote awak Elia~~

Good Luck!

Qhaifa Nur said...

gud luck Elia....

MaMa sYahMi said...

ok done..akak dah vote ke4 skali link elia tuh.comel baby marissa..leh kawan dgn syahmi..:) gud luck elia...:)

IdaRaida said...

hihihihihihihihi..

kita dh voted..:)

Elia Si Jejariruncing said...

@echa takashimaya www..tenkiu2 sbb vote..kalau rajin votelah hari2 ye :)

Elia Si Jejariruncing said...

@MaiZATuL ASniDA tenkiu so much awk ;)

Elia Si Jejariruncing said...

@Qhaifa Nur time kasih kak ;)

Elia Si Jejariruncing said...

@MaMa sYahMi wah! best2! terima kasih sgt2.. boleh saje. hana tupon cpt ramah ngn org

Elia Si Jejariruncing said...

@IdaRaidatq ida ;)

arifah said...

done vote untuk elia..:)

Princess Pinky said...

VOTE sini ^^,
vote pinky balik aw kak :D

Blog Widget by LinkWithin