Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, April 28, 2014

Part 1: Barbeque Tengah Malam



Haritu.. ingat lagi..

sebelum kami semua start Final papers, dan sebelum kitorang semua pulang ke halaman masing-masing untuk mula berpraktikal.. we decided to enjoy a barbeque session together. 

plan memang last minute pun.. kalau plan awal-awal selalu tak jadi..

weekend tu kitorang plan dan terus gi beli barang-barang untuk nak buat barbeque dengan budak kelas. majoriti setuju dan happy to join since it considered as the last one we ever. lepas lepas ni sure susah nak gatherkan semua orang kann..

malam tu kami berkumpul kat pantai puteri, depan sikit dari Pantai Klebang..

jom layan gambar masa barbeque tu..





Masa bbq ni kitorang ada organized a few activities untuk merapatkan silaturahhim dan untuk suka-suka.. nanti kita cerita kat part yang seterusnya ok? on mean time, layan gambar-gambar ni dulu keyh?
 






 macam comel macam cantek je kan my classmates? hehehe...




Kalau tak puas tengok gambar boleh layan my videos that i took that day on my Youtube channel : Elia Jejariruncing





1 comment:

Nadya Bubble said...

Sedapnya!
Lama dah teringin nak berbarbeque tapi tak sempat hehe.

Blog Widget by LinkWithin