Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, April 15, 2014

Sehari fefeeling tourist di Melaka


#throwback

Nama je study kat Melaka. tapi takde pon nak pergi jalan-jalan sekitar melaka. asal weekend je balik KL. kalau tak dapat balik pon duduk bilik je..

ada satu masa ni kitorg dah siap smart2 nak gi kelas. sekali kelas tu batal. dah nak sampai kampus baru diberitahu kelas tu batal.. so disebabkan dah dressup cantek cantek, rugilah kalau balik umah tido je kan. so.. kami pon decide to switch off mode student n switch ON mode pelancong.. hehehe..

masa ni lah nak jalan-jalan and bergambar kat Melaka bandar bersejarah kann

jom layan antara gambar menarik kitorang masa tu..





 Tak sangka, bangunan kedai kedai kat area Jonker Walk ni 
cantek untuk buat background bergambar ;)


 Ni pulak pintu rumah orang. cantek. macam ala-ala pintu kat Bali gitu kan? redah saje bergambar kat depan rumah orang pon ;p


Dah penat jalan, kami pon stop for lunch kat restoran Halia Inc kat area bangunan Merah tu.. leh tahan cantik deko restoran ni. terbaik.





1 comment:

Ezna said...

elia...u look so kurus in this picca :-) ni sbb infuse water tak...

Blog Widget by LinkWithin