Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, March 26, 2015

Cool or Droll? - Dompet Sesentuh


saya ni suka cuci cuci mata tengok barangan yang dijual online. ala ala window shopping lah. tapi ni secara maya. kadang kadang boleh rasa impress or pelik dengan how creative a person can be dengan their creations atau inventions.

kadang-kadang ada produk dijual tu buat kita rasa

 'Wow... unique n useful nya! Nak lah!' 

tapi ada juga yang macam 

"Errrkkk.. perlu ke?!"

Elia memang suka scroll benda-benda yang orang jual online. menarik!

macam benda alah ni ..

Touch Purse





Penat menyelongkar beg cari handphone yang berdering sebab beg anda macam treasure chest pirate of the Caribbean? mungkin produk ni sesuai utk korang... hehehe

Features: 
  • Clever front pocket that lets you use your phone without removing it
  • Suitable for all phone sizes
  • Has an accordion wallet that can keep cash, credit cards, and ID
  • Holds your keys, glasses, lipstick and much more
  • Built in Scan Shield RFID Blocker that helps stop identity theft 
  • Convienient strap and loop for wearing over your shoulder, wrist, or belt
Harga dia RM 19.90. So korang rasa akan beli ke benda nih? pendapat korang, benda ni useful tak for u guys?

kalau pendapat Elia sendiri, memang menarik invention ni. senang bila semua benda penting diletakkan sekali. senang bila emergency, takde lah tergagau nak cari kunci la pen lah.. betul tak?

So bagi korang benda ni cool or droll?

source : Milkadeal

3 comments:

Faizal Dahan said...

wah..macam2 aksesori ye untuk hp skarang..

Syafik Kamaluddin said...

nampak smart tpi mcm xde faedah nk beli. hehehe . sorry la kalau terasa.

Hidayu Kamarudin said...

I think its cool invention for those yg agak fussy mcm saya. Worth it to try

Blog Widget by LinkWithin