Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, March 24, 2015

Dunia Baru ;)







Assalamualaikum.

lama. memang lama tak menaip. kalau ada pon iklan. kan?

dah lama tak mengarang yang betul betul lahir dari lubuk hati, jantung, pankreas dan usus ;p teringat zaman dulu. *idea sampai* on laptop - tangan atas keyboard - *taip taip taip* tup tup tap tap.. haa hambek kau satu karangan siap!


dari hari ke hari nak start mengupdate aktiviti yang berduyung terlepas update. tapi ade je kekangan. but Alhamdulillah, harini dapat jugak buat satu entri ni.


asalnya dari awal tahun ni lagi nak kembali aktif berblogging. tapi adee je benda yang buat niat tu tersangkut. semangat berkobar kobar dan membuak buak macam nasi yang nak masak atas periuk. gambar banyak dah tunggu que nak diolah menjadi cerita. tapi.. adeeee je benda yang holding it back.

Now, its time to unleash it! hahaha. macam ape je bunyi nya kan. ala.. lantaklah. its not like im unleashing a dog from its cage or something. ini bukan program 'I want to touch a dog' ok! but its a 'I want to touch my blog". hee.. kalaulah blog ni a puppy or a kitty, memang dah mati kebuluran dah sebab diabaikan. lucky i dont own any pets ;p


btw, doakan lepas ni takde dah benda yang leh sekat Elia nk blogging. aminn.. takdelah. banyak benda berlaku and berlalu yang tak sempat nk update. nanti tau tahu je dah lupa it ever happened. aku ni dah la memang stok pelupa. mungkin makan semut banyak sangat.



Excited nak cerita kat korang pasal dunia baru Elia sekarang ni. hehehe. tapi sedar tak sedar ni macam dah panjang je menaip....

sambung next entrilah! hehehe

stay tuned... ;)








1 comment:

syira yaya said...

Semoga awk aktif blogging lepas ni..tak sabar nak tggu next entry..hihi :)

Blog Widget by LinkWithin