Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, March 26, 2015

Pertama kali tebus ganjaran Bonuslink

Tadi pergi kat Shell area rumah sebab nk top up touch n go. Sekali tengok kat situ boleh redeem bonuslink points. Selama pakai bonuslink ni since 2008, tak penah lagi redeem



Points takde la banyak mana sebab pakai bonuslink ni masa isi minyak je. Tapi boleh tahan la. Tgk td points yang boleh redeem ada dlm 3800 camtu.. so fikir punya fikir i decided utk amk lunch box ni..



Ikot points yang ada saya boleh choose from payung, towel, torch light, backpack n benda2 lain. Tapi semua mcm common sgt je. So alang2 with intention kononnya nak bawa bekal g keje, saya amik lunch box ni.. sbb macam comel je..



Elia memang tak boleh tengok benda benda yang comel ni. Gerammn je..




Dia ada 2 pilihan antara warna biru atau hijau. I choose blue simply sbb cute sikit kot? Ntah lah.. hehe



Lunch box ala ala mangkuk tingkat ni atas dia kedap udara katanye.. boleh isi lauk. Yg belah bawah more like a bowl.. so boleh isi nasi..




Bayangkanlah betapa lamanya pakai kad bonuslink ni sampai dah bengkang bengkok dah kad dia. Sampai nombor siri pon payah nk nampak. Kena gi renew kad nihh..


Papepon rasa excited pulak nak guna mangkuk tingkat moden ni! Sbb its kinda special sbb ada sentimental value. Dapat setelah bertahun2 dok isi minyak kt Shell.. heee ;D
posted from Bloggeroid

10 comments:

Cik Ash said...

Ekin pun abg ada tebus gak aritu ambik yg warna hijau..senang dia nk bawa p keje. rupanya ekin tersilap letak yg nasi ats yg bawah lauk... huhuhu

Mona Lea said...

memang nampak lama betul kad tu. dah bengkok.... tak pernah lagi redeem barang dekat bonuslink

Afidah Azmi said...

Comel la awak..
kitew pun try g tengok berapa mata ganjaran yang suami kitew dah dapat.mana tau leh redeem mangku tingkat tu...

danish aurora said...

salam singgah

Nik Azidah said...

Eh sama la bekas kita...akak punya kaler hijau dapat free masa gi servis kereta...memang betul2 kedap sesuai sangat kalau bawa makanan berkuah...

Ct Noraishah said...

ehhh...ada warna biru juga ke?? pernah tengok warna hijau je

Syafik Kamaluddin said...

saya baru guna kad tu dalam beberapa bulan je , hahaha. taktau point berapa,mesti secoit je. hahaha

Syasya said...

Haritu pegi cek point, dah lame pakai tgk2 ade bape je...tanye kat cashier tu betol ke? Dia ckp setiap 6 bulan point tu akan direnew... Betul ke? Rugila cmtu...

maisarah5 said...

Bestnya, tak pernah lagi redeem kad bonuslink tu. Ada lagi ke tawaran tu?

Nadiah Suhaidi said...

Comelnya! Mangkuk tingkat versi baru. Nak minta husband check point dia juga lah :P

Blog Widget by LinkWithin