Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, May 9, 2016

Berita Baik dari U


Assalamualaikum..

Sharing is caring.. apalah guna sesuatu perkara atau berita gembira tu kalau tak dikongsikan bersama kan?

Harini Elia nak kongsi satu benda baik yang i'm sure korang pon akan excited to know. Just like me when I knew about it earlier.

kepada mereka yang pakai hp dengan line pascabayar ataupun prabayar, anda akan secara langsung jadi 'kedekut' dan ber'jimat' cermat bila melayari video.

streaming apatah lagi.. ye dok?

mana taknya. makan data banyak tuuuu...

kalau kita kerap tengok video, nanti makin lembab la line. silap-silap data habis..

semua takut data habis kan? its like the worst nightmare!

pendek kata, boleh jadi perang besar kalau andai kata adik kita pinjam hp pastu tengok live streaming using our data! right?!


Well.. not anymore!

goodnews for all, U Mobile sekarang memperkenalkan tawaran strim video tanpa had sepanjang hari secara PERCUMA!


dengan adanya "Video-Onz", pengguna pascabayar dan prabayar dapat menikmati tontonan video online secara percuma sepanjang hari tak kira waktu dan tempat.

bermula 29 April 2016, pelanggan U Mobile dah boleh enjoy tengok video stream dari mana-mana 11 penyedia kandungan video seperti YouTube, HyppTV Everywhere, Viu, iflix, tonton, Astro On the Go, Youku Tudou, ErosNow, HeroTalkies, Pocketimes,ONFM, dan YouTube Gaming secara PERCUMA tanpa sebarang kos data. excellent!


anda dapat unlimited streaming PERCUMA untuk pelanggan pelan  Hero P70, i90 dan i130
untuk pelanggan pascabayar dan prabayar U Mobile yang lain akan mendapat
 PERCUMA 100% extra data untuk Video-Onz.

pelanggan U Mobile juga akan dapat premiums access secara percuma selama 60 hari untuk HyppTV Everywhere & Viu

Jadi, apa korang tunggu lagi? jom dapatkan pelan U Mobile dan tengok video streaming 24jam sehari tak kesah la peak hours ke tidok.. carefree!

untuk maklumat lanjut tentang tawaran menarik ni, boleh layari website di sini



No comments:

Blog Widget by LinkWithin