Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, May 18, 2016

Cara miliki iPhone tanpa wang pendahuluan


zaman sekarang ni semuanya boleh dibuat di hujung jari je. nak bayar bil, order makanan, beli barangan dan sebagainya semua boleh buat secara online je sekarang.

paling menarik sekarang ni beli henpon.
bukan cikai cikai punya handpon ye!
iPhone pon boleh dibeli melalui online.

tak perlu ribu ribu duit dalam akaun, tak perlu nak ikat perut atau meminjam sana sini untuk beli IPhone dah sekarang ni. Paling best, dah tak perlu nak ada credit card pun!

Kalau dengan U Mobile, korang boleh dapatkan iphone idaman korang dengan hanya perlu bayar RM58 sebulan sahaja! tanpa perlu ada kredit kad dan tanpa wang pendahuluan. tempoh bayaran balik  pun sangat flexible sampai 36 bulan.

kalau berminat, korang hanya perlu

- isi U MicroCredit form online ataupun offline
- dapat approval comfirmation
- then dah boleh collect iPhone 

Dokumen yang diperlukan hanyalah :

- Kad pengenalan
- Penyata gaji terkini (3 bulan)
- Penyata KWSP terkini (3 bulan)
- Penyata Bank dengan maklumat akaun

offer ni sesuai la untuk korang yang baru kerja dan dah lama nak mengidam pakai iPhone. tak perlu nak tunggu lama. boleh terus apply je dari U Mobile. semua pakej plan korang boleh pilih ikot kesesuaian dan kehendak. 

Sape yang teringin nak pakai iPhone SE baru ni tunggu apa lagi?? Ni lah masanya babe!


nak maklumat lagi jelas boleh layari website


1 comment:

ayunie ramli said...

Alamak ! Kang ade jugak yg sangkut kang :)

Blog Widget by LinkWithin