Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, May 7, 2016

Burger Arang dan Burger Merah Jambu - Crayon Burger Subang Jaya



Time lapar camnilah semua benda nampak sedap. semua benda kita rasa nak makan

Entri ni sebenarnya agak lama.. sangat lama actually.. kalau tak silap this pic was way back in 2014 punya cerita yang dah bersawang dalam draft blog ni.. Saya pon tak pasti sama ada masih ada lagi atau tak tempat ni..






ada this one time saya tidur rumah my friend. cik Azlona kita kat area Subang. So bila nak cari tempat makan, haruslah dia yang nak kena bawa. since Im not really familiar with the place kann..




masa ni trend bergambar dengan fish eye lens.. so hence the pic konon ala hipster (pfffttt..)


muka student sangat.. dressing pun sangat student-like.. huhu.. those dayss



Bila masuk kedai hispter pose pon nak kena ala rappers hiphop zaman seluar baggy ;p




Az ordered Zombie Burger. nak makan pun kena bergaya macam 
zombie kampung pisang melapah otakkk



Since saya hanya makan white meat.. pilihan yang ada burger pink karrerr (colour) ni.. 
gaya makan pon kena sopan santun dan 'girly'.. (perlu ke?)


for someone yang tak berapa minat burger like myself, 
burger kat sini saya consider as not bad.. sedap!



disebabkan dah berkurun dah makan kat sini.. 

sorry saya tak dapat nak ingat how much we spend for those burgers. 
tapi rasanya harga dalam below RM20 per set kot masa ni.. Now taktau lah



deco dia sangat cool and artsy.. me loikeeey





Ni lah rupa signboard kedainya.. Bagi orang Subang Jaya yang mcm harihari hari raya tu, mesti tau kedai ni still ada lagi ke dah tutup.. leh lah roger ye if still beroperasi boleh la serbu.. kalau dah tutup.. too bad ;0



3 comments:

amira faqihah said...

unik warna pink tu,biasa nampak yg arang tu je :D

Dalia Hassan said...

macam sedap jer... kena cari juga nampaknya..
(adoi... camana nak diet ni????)

haha!

sheAYANG said...

Bestnya makan burger kaler2. ;)

Blog Widget by LinkWithin