Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, May 17, 2016

Kad Angry Bird yang super comel



Nak dijadikan cerita, haritu gi MBO cinema. Konon nak tanya pasal membership card punya birthday month offer. 

Since this month is my birthday month n tahun lepas punya xsempat nk redeem so saje la gi kaunter nak tanya cite ape yang boleh tgk free tu.

Sekali bila nk refund tu boleh pulak tak jumpa member cardnya. Cari punya cari memang takde.

So trkubur dulu niat nk redeem free movie tu. Bayar jugak la.. Tengok cite Civil war 

Its ok la. Benda tu boleh redeem smpai 31 May kan. Pedehal

Masa dok tunggu movie start tu ade perasan iklan sal limited edition Angry Bird MBO membercard. So saje je la pi tanya..


Kalau membercard hilang nak nk renew boleh tak? And if posibble nk yang Angry Bird punya(gedik kan?).. Staff tu senyum and say boleh jer.. Kena bayar rm 2.12 je.. 


Hahahah.. Punya lah happy masa tu.. Jalan keluar kaunter tu macam muka Mr Bean je.. Bangga tak terkata. Pape tah aku ni..Dah la dapat kad baru, Angry Bird edition lak tu! 



Ni lah kadnya.. Comel kan? Hahahah...

Kalau korang nak boleh la gi buat new membership. Free je kot. Kad ni pon while stock last. So sape cepat dia dapat.. 

P/s: nanti plan nk redeem cite Angry Bird the movie pakai kad ni..yeayyy!!

3 comments:

Cik Tanpa Nama said...

kita sama month of birthday la kak elia..sipp sikit :)

ayunie ramli said...

Cutenye :)

Mr Amin said...

Ceritanya pun chomey juga....pasti x kering gusi d buatnya :)

Blog Widget by LinkWithin